algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

USO guanya les eleccions a la Junta de Personal de Serveis Generals i l'STEI puja i queda segon

Aquest dijous s'han fet les eleccions a la Junta de Personal de Serveis Generals. Més de 4.000 funcionaris de la CAIB estaven convocats a votar.

USO ha estat la força més votada i ha aconseguit 8 representants, mentre que STEI Intersindical ha repetit la segona posició que ja va obtenir el 2019, i ha aconseguit mantenir els 5 delegats, per bé que ha sumat 23 vots més que fa quatre anys. El sindicat propi de les Illes agraeix a totes les ha obtingut 457 vots.

L’STEI Intersindical ha felicitat USO pels bons resultats i ha fet una crida a totes les organitzacions que formaran part de la Mesa Sectorial a «continuar fent feina conjunta per a millorar les condicions de feina del personal funcionari i el seu prestigi social».
Així mateix, l’STEI Intersindical ha denunciat «traves significatives per a l’exercici del dret de vot en aquestes eleccions» (especialment en el cas de la gent d’Eivissa i Formentera) i confia «que se solucionin de cara a les pròximes convocatòries cadascun dels problemes que han sorgit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.