algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

Armengol promet treballar per a aconseguir la jornada laboral de quatre dies

Aquest diumenge ha conclòs la conferència política del PSIB, amb l'acte de cloenda al Casal de Peguera (Calvià). Amb aquest acte, el PSIB conclou un cicle de més de 30 actes públics de presentació del programa per a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques del mes de maig.

Durant aquest cicle de trobades intern del partit, que tengué el seu acte central aquest dissabte, el partit ha presentat les polítiques principals que proposen per la següent legislatura. Entre les més destacades, s'hi inclou l'educació gratuïta fins els tres anys, beques per cursar estudis universitaris per a joves de famílies de rendes mitjanes i baixes, una renda universal, la promoció de la salut mental o 14.000 habitatges de protecció oficial a preu taxat.

Una de les polítiques més destacades que ha defensat la formació socialista és la jornada laboral de quatre dies. Maria Àlvarez, representant de la plataforma internacional '4 Day Week' a l'Estat espanyol, ha intervingut a l'acte per a destacar les virtuts d'aquesta reformulació de l'horari laboral.

Armengol, aprofundint en aquest aspecte, ha afirmat que «no vull de cap manera que la gent visqui per a fer feina, sinó que faci feina per poder viure en plenitud». Complementàriament a aquesta mesura, que ha qualificat de «pionera», ha promès seguir vetllant per la plena ocupació, revertir la situació dels aturats de llarga durada i promoure l'accés al món laboral de joves qualificats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francineta, fa dervers d'un any
Tal propòsit és i serà paper banyadíssim ! Tothom ho sap. No comprenc com qualcú es pot creure una bajanada semblant ! Però és prou clar què estam en temps d'eleccions, i les prometen és són de franc, sense rèdits personals. És una norma que a Espanyistán tenen molt clara.
Valoració:2menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Francina porta 25 anys o més xuclant la mamella pública. En fa 12 que n'és presidenta del CIM (4) i del Govern (8). Se coneix que vol seguir i convertir-se en una "professional" única. S'ha especialitzada en enviar el pitjor verrim del PSOE i els carabassots més inútils a les direccions generals i resta d'organismes. Arruix!
Valoració:3menosmas
Per Cor Josepí, fa dervers d'un any
Ostres!
Idò quina mala passada per uns quants socialistos, car això voldrà dir haver de treballar quatres dies en comptes de cap.
... A veure si ni tan sols els teus t'acabaran votant,
Francineta
Valoració:4menosmas
Per Impossible, fa dervers d'un any
Quan venen eleccions és quan els polítics perden més els papers. Ha de ser en el cas dels assessors i càrrecs de confiança. Vos imaginau els autònoms treballar quatre dies a la setmana?
Valoració:2menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Otra inútil que como no sabría ganarse la vida trabajando de verdad se agarra como una garrapata a la política para chupar de nuestros impuestos y promete demagógicamente todas las tonterías que le pasan por la cabeza para seguir viviendo del cuento, como todos.
Valoració:-7menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Que facin feina almanco de controlar/inspeccionar que no s'abusi de treballadors amb jornades de 12h. o de robar-lis ses hores extres o el 2n dia de descans, que molta gent només li donen un dia.
Que no vegis l'abús general de molt d'empresariutxo entre:
· no pagar totes se hores extres (si les paguen)
· robarlis el segon dia de descans
· xanxullos de jornada completa amb contracte de mitja jornada
· gent en negre sense contracte
· vulneració de molt de convenis
· vulneració de seguretat laboral
· ... etc ...

Només controlant això, ja em donaria jo per satisfet. Una vegada aconseguit aquests mínims, ja podem parlar de jornades de 6-7 hores, i setmanes de 4 dies.
Però ses cases se comencen pels fonaments.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente