nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La plataforma Son Bonet Pulmó Verd demana una «posició clara» a tots el partits polítics sobre el parc fotovoltaic

211697

La plataforma Son Bonet Pulmó Verd demana una «posició clara» a tots el partits polítics
i, especialment, als candidats a les properes eleccions a les diferents institucions, en referència al projecte del parc fotovoltaic que Aena pretén instal·lar dins el pulmó verd
a Son Bonet.

La plataforma també demana que, com a mostra del compromís expressat pels diferents partits polítics al llarg de reunions mantengudes enguany, incloguin la conservació de l’espai natural de Son Bonet al seu programa electoral per a les properes eleccions que tendran lloc el mes de maig de 2023.

«Des de la plataforma estam absolutament compromesos amb la sostenibilitat, la lluita
contra el canvi climàtic i els disset objectius de desenvolupament sostenible i, és per
això, que volem reiterar el nostre rebuig més absolut a una instal·lació industrial en un
dels pulmons verds més utilitzats pel veïns de la zona», expliquen. Així, consideren que, havent-hi altres opcions per a la seva instal·lació, com per exemple, teulades o zones ja degradades, és «inacceptable» que es degradi una zona verda consolidada com Son Bonet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Comèdia, fa dervers d'un any
Les campanyes electorals i els programes són pura comèdia. Ningú no en fa cas. Naturalmen que ara tothom dirà que està d'acord amb els objectius de la plataforma i després de les eleccions, els partits supeditats a Madrid es plegaran als desitjos d'AENA per raó dels interessos d'Estat i els partits locals remugaran però donaran suport al PSOE o al PP, segon convengui, per a mantenir els càrrecs. Sempre passa el mateix, hauríem d'estar escalivats. Enhorabona a la plataforma perquè ha fet una bona feina.
Valoració:1menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
AENA no planteja cap proposta per millorar el medi-ambient o per reduir les emissions de CO2 a les Illes. Si aquesta fos la seva intenció, AENA podria regular o reduir els prop de 20.000 moviments de vols privats a l’any amb jets privats de luxe, que generen de mitjana dues tones de CO2 per hora de vol, pel simple caprici de determinats personatges rics. La proposta de AENA amb la construcció del Parc Fotovoltaic, va en el sentit de afegitó, de generar més volum de producció elèctrica, de més creixement econòmic, de addicció d’energia a la xarxa, però no de l’estalvi o reducció d’emissions de gasos contaminants.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente