algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

El Pi de Menorca i Coalició Canària critiquen la dicotomia d'«illes capitalines» i «illes menors»

El Pi i Coalició Canària han celebrat aquest divendres una xerrada amb simpatitzants a Menorca per a manifestar que l’illa ha de tenir un «projecte que defensi els interesos dels menorquins i menorquines». L'acte ha comptat amb la participació de Jose Miguel Barragan, portaveu parlamentari de Coalición Canaria a l'assemblea autonòmica canària, i Tolo Gil, president d'El Pi.

Barragan ha intervingut en l'esdeveniment sota la premissa que «totes les illes són importants». Amb aquesta afirmació, el representant de la formació canària ha volgut comparar els projectes polítics d'ambdós partits i destacar-ne les similituds. Així, ambdós partits han destacat la necessitat que totes les illes dels arxipèlags «han de créixer per igual».

«Cada illa és diferent i actua de manera independent dia a dia, l’únic que compartim són els projectes que tenen relació amb l’arxipèlag», ha explicat Barragan durant la jornada. «No han d’existir les illes capitalines ni les illes menors», ha afegit, seguint una filosofia que El Pi assegura intentar impulsar dins el seu projecte polític a les Balears. «Hem de rompre amb aquesta percepció que Mallorca ha de dirigir la resta de les illes», ha assegurat Tolo Gili.

Gili ha recordat que «és gràcies a Coalició Canària que les Balears disfruten del descompte de resident del 75% o la gratuïtat del transport públic». «És important que els partits regionalistes estiguin a Madrid per aconseguir coses pels seus arxipèlags», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Felanitxer, fa dervers d'un any
I quines són les propostes concretes?

Per començar estaria bé un programa d'intercanvi entre Illes d'estudiants d'ESO. Au venga, posau coses concretes al programa electoral i explica-les.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente