algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
25°

Divendres comença el període d’inscripció a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior d'FP

210755

La Conselleria d’Educació i Formació Professional obre divendres, 3 de març, el termini per a inscriure’s a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de Formació Professional (FP). Aquestes proves d’accés tenen la finalitat de permetre l’accés a un grau mitjà o a un grau superior de formació professional a aquelles persones que no tenen els requisits exigits per a accedir-hi directament.

En aquest sentit, el període d’inscripció a les proves és del 3 al 17 de març de 2023, ambdós inclosos. Cal remarcar que les sol·licituds i la documentació requerida s’han de presentar a la secretaria del centre on es vol realitzar la prova. Pel que fa a les dates, les proves es duran a terme els dies 10 i 11 de maig de 2023.

Centres on es fa la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà:

- Mallorca: IES Arxiduc Lluís Salvador (Palma), IES Son Pacs (Palma), IES Guillem Sagrera (Palma), IES Marratxí, IES Bendinat (Calvià), IES Llucmajor, IES Inca, IES Alcúdia, IES Mossèn Alcover (Manacor) i IES Puig de sa Font (Son Servera).

- Menorca: IES Josep Maria Quadrado (Ciutadella) i IES Joan Ramis i Ramis (Maó).

- Pitiüses: IES Sa Colomina (Eivissa) i IES Marc Ferrer (Formentera).

Centres on es fa la prova d’accés a cicles formatius de grau superior:

- Opció d’humanitats i ciències socials: IES Ses Estacions* (Palma), IES Ramon Llull (Palma), IES Antoni Maura** (Palma), IES Calvià*, IES Berenguer d’Anoia (Inca), IES Manacor*, IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella) i IES Sa Blanca Dona (Eivissa).

* No ofereix la matèria de francès.

** No ofereix la matèria d’alemany.

- Opció de ciències de la salut i mediambientals: IES Josep Maria Llompart (Palma), IES Son Rullan (Palma), IES Albuhaira (Muro), IES Felanitx (Felanitx), IES Cap de Llevant (Maó) i IES Algarb (Sant Josep de sa Talaia).

- Opció de ciències i tecnologia: IES Politècnic (Palma), IES Emili Darder (Palma), IES Berenguer d’Anoia (Inca), IES Manacor (Manacor), IES Pasqual Calbó i Caldés (Maó) i IES Isidor Macabich (Eivissa).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.