cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Organitzen la jornada 'Nous models d’habitatge públic' amb motiu de la Diada de les Illes Balears

210135

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge, a través de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI), ha organitzat una jornada sobre els nous models d’habitatge públic per al pròxim 24 de febrer. Un acte emmarcat dins les activitats programades per la Diada de les Illes Balears.

L’acte començarà amb la inauguració de l’exposició 'Jo en vull un! Habitatge públic, digne, inclusiu i sostenible a les Illes Balears'. L’exposició estarà instal·lada al Passeig del Born i romandrà oberta fins dia 19 de març del 2023 perquè tota la ciutadania que n’estigui interessada pugui visitar-la de forma gratuïta i conèixer l’habitatge públic que s’està fent a les Illes Balears.

La Jornada continuarà amb la inauguració al CaixaFòrum de Palma amb les intervencions del batle de Palma, José Hila, el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí i la presidenta del Govern, Francina Armengol. A continuació, es durà a terme la conferència 'Emergències, eficiències, marès i plantes marines' a càrrec de la directora general d’Habitatge i Arquitectura, Cris Ballester i l’arquitecte de l’IBAVI, Carles Oliver.

A les 12.30 h començarà la taula rodona 'Habitatge públic: reptes i respostes', amb la participació de Núria Matarredonda, directora general d’Innovació Ecològica en la Construcció de la Generalitat Valencina, Vanesa Valiño, cap de gabinet de la Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Sorcha Edwards, secretaria general de Housing Europe, José Manuel Toral, arquitecte especialista en habitatge públic col·lectiu i Cris Ballester, directora general d’Habitatge i Arquitectura del Govern. La taula rodona estarà moderada per la periodista Margalida Mateu.

Finalment, a les 17 h està prevista una visita als 19 habitatges de protecció pública situats al carrer de Salvador Espriu 37 de Palma, a càrrec de Carles Oliver, arquitecte de l’IBAVI, per poder conèixer de primera mà la feina que s’està fent des de l’Institut amb un exemple de promoció que ha utilitzat totes les eines d’aquest nou model d’arquitectura adaptada al canvi climàtic i a les noves realitats socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.