cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El CEFOR celebra el 90 aniversari amb un cicle d’activitats divulgatives

S’organitzaran els propers diumenges a partir de dia 19 de febrer

El Centre Forestal de les Illes Balears (CEFOR) organitza 'Diumenges al CEFOR', un cicle d’activitats divulgatives per donar a conèixer el món forestal, la producció de planta del viver i de difusió de coneixements sobre la biodiversitat.

La primera activitat serà el pròxim 19 de febrer i consistirà en un taller d'empelt d'alzina amb varietats d'aglà dolç en el banc de llavors del viver de Menut. Hi explicaran els seus usos i les varietats identificades de Mallorca, amb la col·laboració de l'Associació de Varietats Locals.

Els pròxims 'Diumenges al CEFOR' previstos són un tast sonor de Menut, un passeig per conèixer els ocells del bosc i un taller d’estampació amb plantes i estan emmarcades en la celebració dels 90 anys del CEFOR.

El CEFOR treballa en la recerca forestal, amb la finalitat de garantir la conservació genètica i la biodiversitat insular. Està ubicat a la finca pública de Menut, i es va iniciar com a viver forestal els anys 30 del segle passat, promogut pel Districte Forestal, òrgan dependent del Ministeri d’Agricultura.

A banda de l'ampliació del coneixement i l'experimentació forestal, les seves principals funcions són: producció de planta autòctona, conservació de la diversitat forestal, sensibilització forestal, control del material forestal de reproducció i formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.