algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

[VÍDEO] Alumnes del CEIP Mestre Pere Garau i de l'IES La Ribera guanyen el concurs escolar 'Jo també vull ser científica'

El jurat del concurs escolar 'Jo també vull ser científica' ha decidit que els guanyadors de la tercera edició del certamen són el CEIP Mestre Pere Garau (categoria de 3r a 6è de primària) i de l'IES La Ribera (categoria de secundària, batxillerat i cicles formatius).

Convocat per la Conselleria d'Educació i Formació Professional, a través del CEP IBSTEAM i, amb la col·laboració de Convivèxit, IBDona, Casio Divisió Educativa, ICONO, Plataforma 11F, i de les doctores de la UIB Alicia Sintes (Física) i Mar Leza (Biologia) aquesta iniciativa vol commemorar l'11F, Dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència.

L'objectiu d'aquest concurs, tal com ha explicat aquest dissabte Educació, és «visibilitzar el paper que han tengut les dones dins la ciència al llarg de la història i, d'aquesta manera, tenir referents perquè les nines s'animin a triar carreres de l'àmbit científic».

Aquest concurs de vídeos escolars demanava als participants elaborar un anunci adreçat a visibilitzar el paper de la dona dins els camps científics i tècnics, amb una durada màxima de 90 segons, original i d'autoria pròpia dels participants.

En total s'han enviat un total de 115 vídeos en els quals han treballat 322 alumnes de 22 centres de les Balears. Els participants han optat per una gran varietat de formats i estils, accentuant les biografies de grans figures, com Marie Curie, Rosalind Franklin, Hedy Lamarr, Katherine Johnson o Ada Lovelace.

Com a mostra, podeu veure el vídeo guanyador de la categoria de secundària, batxillerat i cicles formatius, presentat per Joana Bustamante Gómez, Mario Aftenie Zenoveiov i Taya Schulzke de 4t d'ESO de l'IES La Ribera (Platja de Palma):

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.