muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

Josep Costa, durant el sopar col·loqui de l'ASM: «El Procés no s'ha acabat. Hi ha un foc colgat que es tornarà a encendre»

El Restaurant Sa Creu de Petra va quedar ple aquest divendres per assistir al sopar col·loqui organitzat per l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i en el qual hi va intervenir el polític i jurista eivissenc Josep Costa.

Amb el lema 'El Procés no s'ha acabat', Costa exposà la seva visió sobre el procés independentista i assegurà que la mobilització encara està latent a la societat catalana.«El Procés no s'ha acabat. Hi ha un foc colgat que es tornarà a encendre perquè Espanya no atura la repressió», assegurà el professor de Teoria Política.

«El Procés i el referèndum no van ser cap engany. L'engany és ara, que ens volen fer creure que es pot tornar a l'autonomisme i dialogar amb Espanya», sentencià Costa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Méd encès que mai, fa dervers d'un any
Clar que hi ha un foc colgat! La majoria de catalans independentistes continuen essent- ho i l'únic que canviarà, serà que molts de votants d'ERC votaràn a Junts o a la CUP, perque estan molt decebuts amb aquest és partit. Almenys els que jo conec, m'han explicat el que cont en
Valoració:10menosmas
Per Miguel, fa dervers d'un any
Prefiero a esta gente que a un gobierno fascista,no quiero volver a repetir lo vivido gracias
Valoració:-3menosmas
Per sopar, fa dervers d'un any
Sin sopar no va ni el chico de los recados.
Valoració:-6menosmas
Per xisco, fa dervers d'un any
Como no van a tener simpatizantes, Con esas porcellas que les pagan los españoles
Valoració:-9menosmas
Per orujo, fa dervers d'un any
Los fuegos durmientes, como en los braseros de mesa camilla de nuestra niñez que funcionaban con orujo, cascaras de almendra y bolas de carbón, no servían para nada. Absolutamente, para nada. Tan pronto como te descuidabas metías el pie en la ceniza.
Cero absoluto.
Si esto es lo que tiene en mente esta gente, estéis ben arreglats. Batua el mon.
Valoració:-10menosmas
Per Jozé Guapi Vi-lata, fa dervers d'un any
Carlitos ets un lloro de repetició, els teus consells plorant a llufa estentissa.Barca nova i bon vent cap a la península que se està buidant d'eggggpanyols.
Valoració:21menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Muy poético. Pero cuidado, no os queméis.
Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente