algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10°
10°

El temporal i la triple insularitat provoquen escassetat de productes frescos a Formentera

La Petita i Mitjana Empresa de Formentera ha confirmat que el temporal ha provocat una manca de producte fresc a l'illa, a causa del tancament del port per l'onatge, i ha advertit que «ara s'han vist i s'han patit els efectes de la triple insularitat».

Com havia avançat 'Diario de Ibiza', productes frescos com fruita, verdura, peix i carn es varen esgotar a les botigues de Formentera aquest dijous, davant la impossibilitat de reposar material, ha indicat el responsable de Comerç de Pime Formentera, Joan Mayans.

En declaracions a Europa Press, Mayans ha lamentat que «contra un temporal així no es poden fer moltes coses», atès que el port va haver de tancar-se en nombroses ocasions a causa del mal temps.

«Aquest divendres al matí estam en la mateixa situació perquè tampoc ha sortit el vaixell de càrrega i fins al migdia, en principi, no rebrem productes», ha destacat Mayans.

Mayans ha reconegut que aquesta vegada s'han unit diversos factors que han provocat aquesta situació. Un dels condicionants ha estat el dia de la setmana que va començar el temporal ja que dimarts és quan es transporta el producte fresc a l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.