algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Ha mort Rafael Perera, advocat de referència que va defensar Cañellas i Matas i es va enfrontar a Bauzá

El Col·legi d'Advocats de les Balears (ICAIB) ha informat aquest dimarts de la mort de l'advocat Rafael Perera Mezquida, a l'edat de 93 anys i després de tota una vida dedicada al dret i a la defensa dels drets de les persones.

Lletrat i referent del món del Dret, l'any 2011 Perera va garantir la seva independència com a president del Consell Consultiu davant possibles ingerències de l'aleshores president del Govern, José Ramón Bauzá. El misser va defensar els expresidents del Govern Gabriel Cañellas i Jaume Matas pels casos del túnel de Sóller i del Palma Arena.

L'ICAIB recorda en el comunicat tota la seva trajectòria professional i hi destaca el Premi Degà Miquel Frontera a l'Ètica Jurídica que li va atorgar la Junta de Govern l'any 2017 per «les virtuts que reuneix com a professional del Dret en totes les seves facetes, posades de manifest al llarg de la seva dilatada trajectòria professional, destacant pel seu tracte i lleialtat exquisit amb tots els operadors de la Justícia, així com per la defensa de la independència de l'advocat i l'observança dels principis deontològics que presideixen l'exercici de la professió».

Diverses personalitats polítiques han expressat a les xarxes el seu condol davant la pèrdua de Perera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per On deu ser?, fa dervers d'un any
No quedam per llavor.
Val més fer les coses bé per si un cas!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente