muy nuboso
  • Màx:
  • Mín:

STEI: «L’aposta pel català, per la igualtat, per una educació pública, inclusiva i de qualitat i per la dignificació de la tasca docent tenen avui més sentit que mai»

207203

Per desena vegada, l’STEI Intersindical ha estat la primera força en el sector d’ensenyament públic de les Illes Balears, amb majoria de delegats a les Juntes de Personal Docent no Universitari de Menorca, Mallorca i Eivissa i Formentera. D’aquesta manera, revalida un cop més la seva condició de primera força entre el professorat.

El sindicat lamenta la baixa participació que s’ha produït en la jornada electoral, que ha passat del 56% de fa quatre anys al 43% d’enguany. Un dels motius d’aquesta davallada es pot atribuir al fet que els docents no disposaven d’una llicència en el seu horari laboral per a exercir el seu dret a vot. La proposta de meses que l’STEI va lliurar a la Conselleria d’Educació i Formació Professional es va fer abans que l’Administració canviàs les regles del joc i decidís no donar aquesta llicència.

Malgrat la victòria a les urnes, amb deu punts de diferència respecte de la segona força, l’STEI ha perdut nou delegats en el conjunt de les tres Juntes de Personal, un fet que suposarà una anàlisi interna dels resultats i un replantejament, si cal, de l’estratègia per a recuperar la confiança d’aquells que no l’han votat. «El descens de la participació és també motiu de preocupació i de reflexió, ja que afebleix la força de la part social davant l’Administració», apunten.

L’STEI Intersindical agraeix el suport rebut en aquestes eleccions a tot el professorat que ha elegit la seva opció i es referma en el compromís de «continuar sent la veu dels docents a la Mesa Sectorial d’Educació, al Consell Escolar de les Illes Balears i a tots aquells àmbits en què es decideix el futur de l’educació de les Illes Balears».

«L’aposta pel català, per la igualtat entre dones i homes, per una educació pública, inclusiva i de qualitat i per la dignificació de la tasca docent tenen avui més sentit que mai», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El Darwin de Villaconejos, fa devers d'un mes
Als dinosaures els va superar un meteorit, no l' evolució de la Història, que no existeix. En què has evolucionat tu, psicològicament, internament?. O segueixes igual d' agressiu, violent, envejós, ignorant, incult, adoctrinat, etc, etc. que els antics?. Llavors ets tu qui encara es troba dins les cavernes.
I tots sabem que més enllà del bla, bla, bla circumstancial només coneixeu la forma més primitiva d'imposar-vos, com vos va dir Unamuno.
Valoració:2menosmas
Per Normal, fa devers d'un mes
El que és normal s'ha de fer visiblement i suficientment oficialitzat.
Valoració:3menosmas
Per Pepe Gotera, fa devers d'un mes
Au va, picodemonte, que ens coneixem, i tu de contrunsion, sector metall i qualsevol altre cosa que cansi,com a que no.
Valoració:3menosmas
Per Carlos Vilalta, fa devers d'un mes
Efectivamente Picodemonte, son una minoría obsesiva y retrógada, que, si fuera por ellos, volveríamos a las cavernas però siempre nos quedaría el catalán que nos daría todos de comer. Pero la evolución de la historia los superará, como gizo con los dibosaurios y con otras lenguas muertas.
Valoració:-7menosmas
Per Picodemonte, fa devers d'un mes
Parece que el sector de la educación y la lengua son los prioritarios para este digital. La construcción, sector metal, transporte....como que no
Valoració:-5menosmas
Per Toni, fa devers d'un mes
Si és ver que aposten per una educació de qualitat, essent el primer sindicat de Balears, per què no han frenat la implantació de l'aberració pedagògica que suposa la LOMLOE? Entre aquests sindicats acomodats i la nul·la voluntat negociadora de la Conselleria, estam arreglats! I encara se sorprenen de la baixa participació en les eleccions...
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente