cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El pare que va fer pública la polèmica de la bandera reconeix haver utilitzat «un canal inadequat per resoldre un assumpte intern»

Després de cinc dies la intensa polèmica provocada per la col·locació d'una bandera espanyola en una aula del Col·legi La Salle, el pare que va fer pública la qüestió a través del seu compte de Twitter, ha lamentat, a través de la xarxa social, haver «usat un canal inadequat per resoldre un assumpte intern» i ha condemnat «les amenaces i insults rebuts per totes les parts».

L'usuari de Twitter va contar la seva versió a través del seu compte de Twitter i va defensar els alumnes que havien col·locat la bandera. Les paraules d'aquest pare a un fil de Twitter varen arribar al Congrés de Diputats i a la premsa internacional.

L'extrema dreta ha aprofitat la polèmica per fer campanya i els extremistes varen difondre imatges de la professora i la seva família acompanyades d'amenaces. També la presidenta del Govern, Francina Armengol va expressar el seu suport a la professora i el Govern va assegurar que duria a la Fiscalia les amenaces de mort que va patir la docent.

Per altra banda, el diari britànic The Times va comentar el tema aquest dimarts. Des de l'escola, La Salle, han viscut dies complicats immersos en una polèmica que confien a poder deixar enrere ràpidament i tornar com abans millor a la normalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
Sa disculpa d'aquest homo, no te pèrdua. Jo trobo que aquesta gent no canviarà mai. Ells la fan amb tota intenció i si les hi troben....disculpes a veure si colen. Però no sen senten mai del que realment han fet.
Valoració:0menosmas
Per Arguinyano, fa dervers d'un any
Trapo Conejo? Pedaç marca Conejo?. Que estàs de cuina aquesta setmana, multiniques?
Valoració:5menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
trapo conejo: Segur que si hagués estat una estelada la causa de tot aquest enrenou,estaries contentissim i no diries el mateix de la professora.
Valoració:7menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
100% d'acord amb No te creim. Dins la CAEB hi ha suficient força perquè na Carmen Planas pagui per tenir un periodista que fa política amb el seu càrrec mentre cobra, també, d'empreses i organitzacions per a les quals l'únic símbol que ha d'haver a una escola cristiana, i amb certa discreció i elegància, és el crucifixe. El catolicisme, com diu la seva pròpia etimologia, és una missió universalista. No cal de banderes ni de creuats al servei de reis que no semblen gaire puritans.
Valoració:6menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Ja tenim aquí al Mestre de Mestres. En trapo conejo sap millor que cap altre mestre, com s'han de impartir les classes. Embolicats tots amb una bona bandera, i el cervell dins una pilota de futbol. Quin mestre, l'amo!! Això se diu saber educar de veritat. Ets pare? Ni saps el que dius, ni ho sabràs mai. Mare de Deu quin bestia...No de bades el professorat de la nostra societat està AGOTAT. FORÇA , estimats. No defalliu. VOS NECESSITAM MES QUE MAI.
Valoració:13menosmas
Per Tripi, fa dervers d'un any
Vigila, tripotrapo. Acusar públicament una docent d' inculcar als infants odi, fanatisme, rencor i tota la pesca, en determinats llocs s' ha de demostrar.
Valoració:20menosmas
Per jjoan, fa dervers d'un any
Ell no ha de resoldre res dins les aules. Ell no es pot otorgar un dret que no té.
Valoració:20menosmas
Per trapo conejo, fa dervers d'un any
Puede reconocer lo que quiera, pero los hechos son tozudos.
La que encendió la llama fue la profesora. Es mayor de edad y tiene la responsabilidad de hacer personas mejores de cara al futuro. Con sus "enseñanzas", qué es lo que se tendrá?. Sencillamente: Odio, rencor y fanatismo.
Cualquiera en su situación hace días que habría dado la cara demostrando humildad.
Valoració:-29menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Aquest irresponsable malintencionat hauria de ser denunciat per sa professora, per difamació. Lo mateix que qualque mitja DESinformatiu que ha participat d'això, aprofitant (sense venir a conte) que era profe de català.
Valoració:19menosmas
Per No te creim, fa dervers d'un any
És un periodista i cap de premsa d'una associació empresarial molt important, pel que si que deu saber quis son els canals per comunicar-se en cada moment.
El que passa, és que ha calculat malament la jugada, ja que se pensava que hi havia majoria de persones pusilànimes manipul.lables, però s'ha trobat amb que la majoria de persones i de grups polítics s'han posat en contra del que ha fet el seu fill, i han mostrat quin era el vertader camí a seguir.
I ara, com que ha vist que ha caigut a dins del seu propi parany, pretén fer-ho passar per una equivocació.
Doncs a un membre d'un grup de gent o a un partit polític que se posa a escorcollar el passat de la gent, per veure que poden trobar per causar-li problemes, que hapresentat querelles criminals falses per delictes de terrorisme contra persones innocents, malgrat no ho hagi fet ell si no un company seu, com que actuen com un grup, no se li poden perdonar . amenaces reals de mort, ni tampoc que se disruptesqui la rutina de tota una escola per trampes polítiques inadecuades per infants i per centres educatius.
No en faltaria d'altra que el perdonàssin! Perque amb aquesta classe de gent, el que passaria si els perdonàssin, és que no reflexionarien i encara se sentirien més forts i reforçats per fernel membress de pitjors.
Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente