cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

L'OCB Manacor denuncia la «incitació a l'odi que protagonitza l'ultranacionalisme antimallorquí» i exigeixen mesures al respecte

207005

L'Obra Cultural Balear de Manacor fa costat a l'equip educatiu de La Salle de Palma i rebutja la «incitació a l'odi que protagonitza l'ultranacionalisme antimallorquí».

Així s'ha expressat aquest dilluns l'organització en un comunicat en el qual reivindica «les aules com a espais d'estudi (i no d'exhibició de simbologia futbolera, ni nacionalista, ni política de cap signe)».

També han trobat necessari reivindicar «el respecte absolut al principi d'autoritat dels mestres a l'escola».

Finalment, han exigit a les autoritats polítiques, judicials i policials que prenguin, amb urgència, «les mateixes mesures de protecció de la mestra amenaçada de mort que, passats ja tres dies de l'incident ençà, ja faria estona que haurien preses si els autors de les coaccions i amenaces fossin mallorquinistes en lloc de ser radicals ultranacionalistes antimallorquins».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ||||, fa dervers d'un any
De bandera nacional (quatre faixes vermelles en fons groc), sí que n'hi hauria d'haver una a cada aula.
Valoració:1menosmas
Per Alerta, fa dervers d'un any
Alerta amb això de dir que a les escoles no hi ha d'haver simbologia de cap signe perquè en temps d'en Bauza l'OCB no deia aquestes coses. A les aules hi podem trobar simbologia feminista, lgtbi, senyeres i déu n'hi do els centres que llueixen la bandera espanyola en un lloc o altre. Alerta amb el que deim perquè pot arribar un dia que ens haurem de desdir.
Valoració:0menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
Arruix obra cultural pancatalanista de sa nostra terra!
Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente