nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'ASM dona suport a la professora de La Salle «amenaçada per l’ultraespanyolisme» i exigeix «protecció de la policia»

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca ha fet públic el seu suport a la professora de La Salle que «rep amenaces de mort de l’extrema dreta ultraespanyolista, pel simple fet d’aplicar les normes del centre davant un grup d’alumnes que pretenien desobeir-les».

L'ASM considera que «és intolerable que alguns pares facin costat als alumnes insubordinats i irrespectuosos amb la docent, cosa que explica la mala educació i xuleria amb què es varen comportar en lloc de seguir les seves instruccions».

«Al mateix temps, exigim que la policia obri una investigació d'ofici i protegeixi la docent davant la gravetat de les amenaces», han declarat els sobiranistes.

L'ASM considera que «aquests fets lamentables són conseqüència de l’ultraespanyolisme fomentat per la ultradreta espanyola de partits com Vox, i com a mínim tolerat per la resta de partits d’obediència espanyola, que pretenen convertir els centres educatius en espais d’adoctrinament i que els alumnes, en lloc d’aprendre i complir amb la normativa interna del centre, es comportin com autèntics ‘hooligans’ que no respecten l’autoritat docent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Busqueret, fa dervers d'un any
Si la policia no fa res, cal baratar de policia. Què no la pagam, nosaltres?
Valoració:5menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Rosa, de moment sa Policia no diu res, tampoc ho pot dir si no s'interposa una querella per les amenaces a la professora però lo curiós es que a les darreres eleccions on el Cap de la Tribu de Voxquimans de per aquí, no era ni candidat, es presentava electorals a saludar als seus Apoderats, que en el meu hem el de Vox va dir que l'havien duit de Màlaga, i pasturava pel carrer amb quatre o cinc policies Nacionals d'uniforme, i segurament el transportaven perquè davant es varen aturar dos cotxes de la Policia, conclusió a un no ningú que ni era candidat li pagàvem nosaltres la pasturada .
Valoració:4menosmas
Per ????, fa dervers d'un any
Que la policia protegesqui uns catalanista, amb el poc interés que ténen en detindre als fatxes que fan mal a "rojos comunistas i a catalanistes", no sé si val més que la Delegació del Govern li pagui un guarda espatlles privat.
Valoració:9menosmas
Per Rosa, fa dervers d'un any
I sa policia què diu?
Valoració:9menosmas
Per Si no els agrada, que se'n vagin, fa dervers d'un any
Tota la gent normal i decent som al costat d'aquesta professora, perque ella és la víctima i no tota aquesta guarda de gent violenta, cridanera i disruptiva que han causat el problema, però que ara volen fer creure que ells son els agredits.
Però se veu ben clar, que l'únic objectiu que ténen aquests mals ciutadàns i pèssims espanyols perque l'únic que cerquen, és rompre la convivència pacífica i respectuosa que hi ha entre els diferents grups ciutadàns i viure sense treballar xuclant dels impostos que generam els altres amb el nostre treball. Però també, perque el seu vertader objectiu, és el de torpedejar la democràcia i tornar als anys terribles del franquisme, son motius més que suficients per dir sense mentir que son uns mals espanyols.
I no contents amb ells fer continuament ma a la nostra societat i al nostre poble, adoctrinen i utilitzen els seus fills perque.enlloc d'estudiar i firmar-se, se cetrin en destrossar-los la vida als professors i a altres companys.
Quina vergonya!

Valoració:17menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Protecció de la policia per a la mestra, i una gran denúncia firmada per TOTS, als que amenacen i treuen fotos seves per la xarxa!! Però qui se creuen ser aquests de vox? Quin país les vol a terres seves? Com se pot ser tant curt de gambals? Qui és capaç de protegir aquest bestia?
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente