cielo claro
  • Màx: 21.74°
  • Mín: 13.54°
21°

Els espanyolistes travessen totes les línies vermelles: publiquen una foto de la filla petita de la professora de La Salle juntament amb amenaces

«Revisa los bajos de tu coche cada vez que lo cojas, no vaya a ser que por casualidad tengas un explosivo plástico», «Vamos a ir a por ella», «os invito a decirle a esta nazi todo lo que pensáis de ella», «escoria totalitaria»...

Aquests són alguns dels missatges insultants i amenaçadors llançats per activistes espanyolistes a les xarxes contra la profesora de Llengua de La Salle.

Els intolerants espanyolistes han travessat totes les línies vermelles i han arribat a la ignomínia de difondre una fotografia d'ella al costat de la seva parella i la seva filla menor d'edat acompanyada del text: «Anirem a per ella».

Activistes de l'extrema dreta espanyolista com Alvise Pérez, Facundo Martínez, Jorge Campos, Cristina Segui han instigat una campanya d'insults, amenaces, injúries i calumnies contra la professora i la seva família que constitueixen delictes d'odi de manual.

De fet el tal Alvise Pérez ha arribat al deliri de robar imatges del FaceBook de la docent i publicar-les amb la seva signatura sobreimpresa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Com he comentat en molts articles, s’apropen les eleccions i la dreta necessita atiar l’odi de tots els espanyolistes que són molts, manera fàcil, atiar l’odi al català. Estan disposats alguns a rebre qualque multa o pagar qualque imdenitzacio per tal de esgarrepar tots els vota possibles. Tot el meu suport i tant de bo tots els centres educatius els partits i ajuntaments donessin suport a la professora. Depurar responsabilitats. Sergio campoy sap el que es feia, procurara que ell no quedi imputat per incitació a l’odi. Però ja ha provocat, això es diu victimisme reaccionari i discurs de l’odi.
Valoració:0menosmas
Per Didac, fa dervers d'un any
No conec la professora pero tot el meu support i el que calgui per defensar-la de tota aquesta escoria ñ
Valoració:12menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Xisca doncs jo en tenc un tal Raül que diu que es un dels montapollos, de fet s'atribueix esser el Orangutan Alfa, i es molt bo de fer obtenir una captura de pantalla, va i ho explica la que feren, en que sia menor d'aquest temes tambè han de respondre el seu pares.. Si fa falta per interposar una querella està a la disposició dels que facin la denuncia. A saber qui es aquest però el que ja no hauria de Treballat a la CAEB ho sap, perquè segur que els pares d'aquests ni-nis assilvestrats e ignorants, es coneixen. Vaja personatge tria la CAEB que tenia un nom i un prestigi innegable, ells sabran si el volen perdre.
Valoració:12menosmas
Per Unaperaquí, fa dervers d'un any
Intolerable, denúncia ja! Perquè si s'ha d'esperar que la fiscalia actuï d'ofici, podem esperar d'asseguts.
Valoració:17menosmas
Per Jacme, fa dervers d'un any
Reiterats delictes d'odi, amenaces diverses, algunes de mort, menors... Fins aquí heu arribat forasterum de merda. Ni una més.
Valoració:15menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
I de ben segur que MOLTS , ja estan esborrant informacions del seus ordinadors, per tal de que no les hi trobi la fiscalia, si arribés el cas.
Valoració:16menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Biel, no sols es acusació per delictes d'odi, hi ha també amenaces de mort parlant de bombes al seu cotxe, publicació de fotos de la família amb una menor a elles, la filla de la professora, el que es gravíssim, i ara resultarà que hem de callar? Ja comença a esser hora que aquesta xusma, rebi la seva pròpia medecina, però no amb amenaces, ni insults sinó amb querelles, i als ni-nis d'aquests trabucats sanció segons el reglament escolar, i per cert enfrontar-se a la professora quant exerceix també es un delicte contra contra la autoritat, ben igual que passa a sanitat, dels fets des menors trabucats, possiblement per veure el que fan els pares com aquests, resulta que pensen tenir dret a poder coaccionar, en pla manada d'orangutans, a una companya que volia complir la normativa de convivència, i muntar un escàndol, doncs d'això també n'han de respondre els pares. I ja de postre aquest incitador fent feina a la CAEB, que està rebent subvencions públiques, sinó recordo malament, i resulta que encara hem de pagar nosaltres a aquest impresentable? Hem demano que farà la CAEB si vol mantenir el seu prestigi amb gent així fent feina allà i, sobretot, a que espera el Govern, a actuar e interposar la Conselleria d'Educació una querella, no basta en dir que estan investigant, malgrat el tema es ben clar, que si han d'investigar, just que no han de callar que el obrir el expedient pels fets dels menors, es just per determinar, que, qui i com s'ha de sancionar aquests menors incívics, però les amenaces de mort afecten a una de les seves docents, per tant ja s'hauria d'haver interposat una querella i donar suport a la seva docent, ja no basta en protestar amb la boca mes o menys petita, I la Presidenta hauria d'esser la primera que donar les ordres pertinents per dur-ho als tribunals. Sra. Armengol no basta amb condemnar, que ho ha fet, el Sr. March no si si ho ha fet o no, es possible però no ho he vist, Sra. Presidenta vostè no es pot quedar just en condemnar-ho els fets perquè han amenaçat a una de les seves funcionaries públiques, i a mes a un sector vital per impedir que aquests ni-nis siguin com els seus pares, el dia de demà.
Valoració:23menosmas
Per Buscaret, fa dervers d'un any
Maleïts siguin, aquests fascistes de mal esvair. Són els besnéts d'aquells de "mori la intel·ligència", dels que "depuraven" mestres i professors, dels que receptaven arreu oli de ricí...I dels que, adesiara, "passejaven" els seus coetanis per Can Mir o Son Coletes. Ignorants acèrrims, mala gent de socarrel. No vos volem aquí!!!!!
Valoració:25menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Per TOT això que van fent al llarg de la seva trajectòria, HAN DE SER ILEGALITZATS. Al manco, fer-los fora de les illes. ARRUIX !!!
Valoració:21menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any
Acusació per delictes d'odi!! Avís als fatxes: ja podeu començar a prendre finasterida perquè se us caurà el pèl ben aviat!!
Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente