lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°

[VÍDEO] Un trobador interpreta 'L'Estaca' davant la paradeta de l'ASM

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha instal·lat aquest dissabte la seva tradicional paradeta al carrer de Sant Miquel de Palma. Però aquesta setmana, l'acció ha estat més especial.

L'ASM ha rebut la visita de Lo Trobador, un músic que acompanyat de la seva guitarra ha interpretat cançons davant la paradeta, entre les quals 'L'Estaca' de Lluís Llach.

Així, la trobada ha estat ben animada i ha engrescat els ciutadans a acostar-se a rebre informació a la paradeta de l'ASM.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Son per totes parts, fa dervers d'un any
Els de "l'altra part"a més de provocar conflictes a les escoles, han desplegat tot un equip de paradetes per totes les barriades de Palma i supòs que també pels pobles, demanant signatures contra "la imposición del Catalán en las escuelas", ja que segons ells, tot se fa en la nostra llengua i res en Castellà.
Però molts d'indocumentats i de gent a la que els mallorquins els feim nosa per la Mallorca que ells somnien, deixen estampats els seus noms, cognoms i numero de DNI. que qui sap com ho utilitzaran.
Però si se deixen enganar i utilitzen malanent el seu nom i la seva identitat s'ho mereixen, per no voler informar-se bé, escoltar mentides, voler fer mal a la seva terra o a la que els ha acollit i viure odiant sense motiu a qui no rls fa cap mal.
És tot un desplegament de feixistes que poc a poc ho van emmetzinant tot

Valoració:7menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
“Volem comandar a ca nostra”. Uep! És sa mateixa consigna d’una extinta plataforma per a s’autogovern (durà ben poquet) de no sé si es anys vuitantes o norantes. Un lema bastant primitiu per això d’invocar es fet de comandar, és a dir, sa comandera. Jo canviaria es verb “comandar” pes verb “decidir”. Quedaria molt més acord amb s’esperit de sobirania d’una comunitat ocupada
Valoració:7menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
I que no és guapo això, ara comparau-lo amb la "música" que escampen els de l'altre part, no vull dir ni els noms, avui ja els he dit abastament.
Salut i República Catalana cada cop més aprop.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente