algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Parlament demana «combatre les veus que neguen la violència masclista»

El Parlament ha demanat aquest divendres «combatre les veus que neguen la violència masclista» i ha encès 38 espelmes per les dones assassinades a mans de les seves parelles o exparelles enguany a l'Estat espanyol.

En un acte de commemoració pel Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència contra les Dones, tots els grups parlamentaris, a excepció de l'extrema dreta, Vox, han llegit un manifest on han reafirmat el seu compromís de col·laborar per a «acabar amb aquesta xacra i combatre els discursos que neguen la violència de gènere».

La commemoració ha començat amb el discurs del president del Parlament, Vicenç Tomàs, on ha recordat que des del 2003 han estat assassinades 41 dones per violència masclista i tres menors per violència vicària a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xaume, fa dervers d'un any
Us heu fixat que tots els comentaris injuriosos cap a les dones estan escrits en castellà?
Valoració:1menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Tota violència és violència, sense qualificatius... Cal erradicar-la al complet, sense interpretacions partidistes. Al Parlament-IB, no feis més que perdre temps. Si continuau amb aquestes collonades bordes, el 2023 VOX serà majoria!
Valoració:-3menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Carlos Vilalta, de que es Premi Nobel vostè? que sia un exaltat de la Tribu de Voxquimans, es evident, que sia un defensor de masclistes homicides el converteix en blanquejador de delinqüents, i que no respecti els Parlamentaris elegits per els ciutadans, excepte els mamarratxos que es neguen, que son els sues demostra de quina pasta està feta. Ah però miri te una cosa a favor, per el que fa i diu es un gran candidat al Premi Einstein, que algú tan culta i format com vostè deu conèixer que es el Premi Nobel a l'estupidesa humana. I te incús possibilitats de guanyar-lo en que sia a un dels seus vista la trabucada mentalitat la gran majoria
Valoració:3menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
El que cal és dur una navalla a la butxca i en una situació propícia, treure´ls els ous que tants problemes els creen.
Valoració:-4menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Hay mujeres que son auténticas fieras.
Naturalmente no defiendo a ningún bárbaro, tenga en la entrepierna lo que sea.
La violencia es violencia, la ejerza el o la que sea.
Valoració:-4menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Menuda colección de inútiles que no saben qué hacer para justificar su sueldo a costa de nuestros impuestos. Y menuda cutre-cursilada lo de las velitas que trabajo les habrąn dado a los funcionarios del parlamentito.
Valoració:-6menosmas
Per Que t'has begut l'enteniment?, fa dervers d'un any
Està ben demostrat, qui eren els assassins de totes aquestes dones i en certs casos dels seus fills. I només els maltractadors son capaços de defensar als altres maltractadors.
El que no és normal, és que s'il.legalitzàs a un partit polític per no condemnar al terrorisme d'ETA, però que en canvi, se consenti que hi hagi un partit que no condemna la violència cap a les dones i cap als seus fills. És una injustícia que s'ha de corregir aplicant la mateixa pena i ser també illegalitzat..

Valoració:8menosmas
Per Deu, fa dervers d'un any
No sabem el motiu de tots aquests crims.

Per tant, donarli la culpa al 'masclisme' és absurd.

Stop feminazis!!
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente