algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

25N: El Moviment Feminista de Mallorca convoca dues manifestacions reivindicatives per lluitar contra les violències masclistes

El Moviment Feminista de Mallorca ha presentat aquest divendres la seva agenda d'actes amb motiu del 25N, dia internacional per a l'erradicació de les violències masclistes.

A banda de l'acte per commemorar la figura de les Roges del Molinar que se celebra aquest dissabte, l'agenda d'actes és molt completa. Inclou presentacions, projeccions i xerrades centrades en la violència cap a les dones i el paper del feminisme.

Amb tot, entre els nombrosos actes, destaquen dues manifestacions reivindicatives. La primera és una manifestació nocturna, només per a dones, amb el lema 'Els carrers són nostres'. Aquesta marxa es realitzarà dia 24 a les 21 hores a la plaça París de Palma. Les organitzadores recomanen que les assistents duguin roba negra i lila, així com espelmes i torxes.

La segona manifestació, oberta a tota la ciutadania, tendrà lloc el mateix dia 25 a la plaça d'Espanya de Palma a les 19 hores. Amb el lema 'Aturem el terrorisme masclista', la manifestació recorrerà Ciutat per acabar a la plaça del Tub. A la marxa hi participarà Sambad'Akí-Saravá i Tambors per la Pau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
Al crit de "els carrers són nostres", jo vos demanaria que ho féssiu molts de vespres, passant per diversos carrers de Ciutat, principalment per aquells barris on poguéssiu saber que hi viuen alguns del agressors.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente