algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

La secretària de Finances de CCOO de les Balears, Marga Vicens, dimiteix després que es detectin partides «no prou justificades»

206493

La secretària general d'Administració i Finances del sindicat CCOO de les Balears, Marga Vicens, va dimitir aquest dilluns, després que es detectassin partides «no prou justificades».

Segons han informat des del sindicat als mitjans, CCOO de les Balears va detectar unes partides econòmiques «no prou justificades», la quantia de les quals no ha estat determinada perquè encara s'està investigant l'abast del succeït.

Les irregularitats detectades van ser comunicades a una comissió del sindicat a Madrid, que es va desplaçar aquest dilluns a les Illes per a entrevistar-se amb la secretària general d'Administració i Finances de CCOO de les Balears.

Després de la reunió mantinguda aquest dilluns, en la qual la comissió del sindicat a Madrid li va plantejar l'ocorregut a la mateixa Vicens, aquesta va presentar la seva dimissió.

Amb tot, en aquests moments, i després del que ha passat en les darreres hores, en el sindicat CCOO de les Balears estan centrats en aclarir l'ocorregut dins de la pròpia organització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.