algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Sis de cada deu ciutadans de les Balears creuen que la setmana laboral de quatre dies serà realitat d'aquí a cinc anys

206463

Gairebé sis de cada deu ciutadans de les Balears asseguren que la setmana laboral de quatre dies serà una pràctica habitual d'aquí a cinc anys, segons l'informe 'Com serà el mercat laboral d'aquí a cinc anys' publicat aquest dilluns.

Aquest informe, realitzat amb els resultats d'una enquesta feta a més de 2.000 persones entre 18 i 65 anys, conclou que el presencialisme temporal té els dies comptats. Així, el 52% dels enquestats de les Illes considera que la feina híbrida serà la manera habitual de treballar en els propers anys i un 29% assegura que serà en remot.

Així mateix, el 94% dels balears afirma que el 2028 hi haurà llocs de treball que encara no existeixen i el 79% indica que això farà que les oportunitats laborals siguin més grans que actualment.

Tot i això, el naixement de nous llocs de feina farà que altres estiguin cridats a extingir-se en els propers anys. Segons el 75% dels enquestats de les Balears, professions basades en tasques més rudimentàries i repetitives seran substituïdes per Intel·ligència Artificial. A les Balears, el 65% creu que la tecnologia pot resultar un factor excloent per a certs treballadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
Manco per els mestres d'escola, que les ampliaran obligatòriament per evitar que els pares s'estressin massa.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente