algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

El Govern recomana als investigadors en biodiversitat que presentin la documentació dels projectes en castellà

Els investigadors de la Universitat de les Illes Balears han rebut un avís en els quals se'ls recomana emprar el castellà per a emplenar els documents referents a la convocatòria de projectes de biodiversitat emmarcats dins els plans complementaris.

En un correu enviat aquest divendres per l'Oficina de Suport a la Recerca de la UIB a tot el personal docent investigador (PDI) s'hi inclou una nota en la que hi diu: «Important: en relació a l'idioma en el que s'han de presentar els documents de sol·licitud us informam que, feta la consulta a la Direcció General de Política Universitària i Recerca, i donat que l'avaluació la pot fer una agència de fora del territori de parla catalana, un recomanam que empleneu els documents en castellà (per tal d'evitar possibles requeriments de traducció de documentació en castellà a posteriori)».

Una vegada més, idò, els d'aquí s'han d'adaptar als de fora que no estan preparats per avaluar els d'aquí... per recomanació del Govern d'aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@xisca

Pero eres la auténtica?.
La de Última Hora?.
Valoració:-3menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Carlos Vilalta: Qualsevol persona sap que d´aquest 600 milions de castellàparlants la majoria son analfabets.
Valoració:4menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
Pero la señora inquera se fue a Londres, hace solo unos 8 días y largo una arenga de campeonato, totalmente en ESPAÑOL.
Para que después vengan a exigir.
Valoració:-2menosmas
Per Expressament, fa dervers d'un any
Pobrets aquests que diuen que si no anam a votar les coses aniran pitjor. Reconeixen que van malament i que ens hem de conformar. Són els responsables de la derrota, de la rendició.
Valoració:6menosmas
Per Son uns lladres, fa dervers d'un any
@Xisca. No un sol vot pels pancastellanistes però sense deixar de votar. Perque si no ho feim encara serà pitjor.
Això que volen fer els ñordos, és robar-li al Català les seves obres científiques.
Valoració:6menosmas
Per Jordi, fa dervers d'un any
"Procurad introducir mañosamente el castellano en aquellas tierras, de manera que se note el efecto sin que se note el cuydado". Tant té retre pleitesia a en Felipe V com retre'n a en Felipe VI: estam a les mateixes!
Valoració:11menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Ja, ja, ja, ja, ja...! O pensàveu que eren dels nostres? Vos ha quedat clar? Ni un sol vot per a ells. Ja no ens enganyaran mai mes.
Valoració:7menosmas
Per Science, fa dervers d'un any
Però si l, investigació csstellano-espanyola deu ser menor que la que es fa des de Catalunya! Com volen ser punters en alguna cosa si no inverteixen en quasi cap investigació?
En general els castellans són uns boques amb molt poques ganes de pencar de veritat!
Valoració:9menosmas
Per Arramblen amb tot, fa dervers d'un any
Completament d'acord amb Jaume, perque és veritat, que totes les publicacions científiques importants se publiquen en Anglès i que en Castellà en hi ha molt poquetes.
Si jo hagués de presentar un d'aquests informes, ho faria en Anglès, en Català i ja que demaen que se facit també en Castellà.
Son uns lladres.
Valoració:5menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any
Ah Oh!!!!! saps que el 90% de les publicacions científiques arreu del món són en anglès, i que amb prou feines el castellà, tan universal que deis que és, no arriba ni a un 10%. Menys ínfules i més humilitat, que el vostre supremacisme se vos nota d'una hora lluny. A més, si llegeixes bé la notícia, NO s'obliga a fer-ho en castellà, és recomana que no és el mateix. Però, clar la vostra cervellera tan curteta de mires no dóna per a diferenciar entre obligar i recomanar. Us haurem d'explicar a l'estil barri sèsam. Capdefaves franquistes!!!
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente