algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Els Joves de Mallorca per la Llengua posen a la venda un segon lot d'entrades per a l'Acampallengua 2023

206201

Després d'exhaurir-se, en poques hores, el primer lot d'entrades anticipades per a l'Acampallengua 2023, els Joves de Mallorca per la Llengua han posat a la venda un segon lot a un preu de 32 €. L'entrada inclou concert i tallers, camiseta, polsera, lloc d'acampada i sopar de dissabte i dinar de diumenge.

La setmana passada, els Joves varen fer públic el poble que acollirà el retorn d'una de les activitats més emblemàtiques de l'entitat: sa Pobla. «A la fi arriba una de les notícies més esperades d'aquest Acampallengua. Els més atents ja ho sabíeu, però a la resta vos volem anunciar que l'Acampallengua 2023 serà a sa Pobla! Volem agrair des d'aquí el suport que hem rebut per part de l'Ajuntament», han remarcat.

Després d'onze anys, l'Acampallengua es farà a sa Pobla els 6 i 7 de maig de 2023 i hi haurà tallers i activitats per a tothom, concerts i xerrades.

«Mallorca mereix i necessita un Acampallengua, vos hi esperam a tots!», així s'ha expressat l'entitat per la llengua, qui ha triat de lema de l'esdeveniment una frase de Josep Maria Llompart: «El país també es fa els vespres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.