muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
15°

El claustre de l'IES Guillem Cifre de Colonya vota contra la proposta pedagògica de la LOMLOE

Aquest dimarts, el claustre de l'IES Guillem Cifre de Colonya, de Pollença, va votar contra la proposta pedagògica de la LOMLOE. A més, demanen als companys de la resta d'instituts que facin el mateix com a mostra de protesta i malestar per la forma en la qual es vol aplicar la LOMLOE a les Balears.

«Consideram que abans que finalitzi el curs com a mínim la Conselleria hi hauria de fer canvis que són de la seva responsabilitat i respectar més l'esperit de la llei donant més autonomia i flexibilitat als centres», han remarcat.

Així, apunten que la nova normativa, tant pel que fa a la tasca docent com a l’avaluació, ha de respectar l’autonomia dels centres, permetent la seva adaptació a les diferents realitats, tant de l’alumnat i del professorat com a la mateixa naturalesa de cada matèria. A més, creuen que la normativa i l’eina d’avaluació ha de ser més oberta i no fermada a percentatges tancats, respectant el que realment és l'esperit de la llei.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa dervers d'un any
Pollencins, sempre sou un exemple....excepte que tingueu un batle que només parla foraster, això no havia passat mai a Pollença!.... Meam si li donau barco.....
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente