algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 7.61°
15°

UOB Ensenyament: «Cal revisar la injusta incompatibilitat dels complements salarials dels docents que exerceixen algun càrrec addicional als centres»

205453

La UOB Ensenyament ha volgut posar de manifest la necessitat de revisar «la injusta incompatibilitat dels complements salarials dels docents que exerceixen algun càrrec addicional als centres educatius».

La Conselleria d’Educació de les Illes Balears té establert que els diferents complements (tutoria, cap de departament, membre equip directiu…) són incompatibles, de manera que només es cobra el de major quantia. «A més, una tasca tan important i feixuga com és la de coordinació TIC no es veu recompensada amb cap complement específic», denuncien.

Així mateix, remarquen el desfasament econòmic de molts d’aquests complements. «Només per posar un exemple, el complement de tutoria (establert avui en dia en 32,31€) ha augmentat sols en 2,31 € des de l’any 2007. I a això cal sumar-hi que, en cas de fer mitja jornada, només es cobra la meitat del complement. És que només s’atén a la meitat del grup?», apunta la UOB.

Des del 2019 reclamen que es posi solució a aquesta situació i destaquen que «la voluntat ha estat nul·la». «Aquesta sobrecàrrega de feina mal pagada dels docents va en detriment de la qualitat del sistema educatiu», conclouen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Abús, fa dervers d'un any
El Vertedero abús és la pensió q rebem els autònoms en jubilació
Valoració:-3menosmas
Per Estafa, fa dervers d'un any
La injustícia és la pensió q rebem els pensionistes jubilats
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente