nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Més per Menorca considera que l'augment de finançament del Govern al Consell «atorgarà més autogovern»

Més per Menorca ha considerat que l'augment de finançament del Govern balear al Consell Insular pel pròxim 2023 «atorgarà més autogovern», el que «permet una millor redistribució de la riquesa entre els menorquins i que el govern insular podrà dur a terme inversions clau per a l'illa».

Segons ha informat Més per Menorca aquest divendres, el partit ecosobiranista valora satisfactòriament l'augment en 16 milions d'euros de la partida pressupostària que serà transferida del Govern al Consell Insular de Menorca per acabar l'exercici de 2023.

Pel candidat menorquinista a la presidència del Consell, Josep Juaneda, aquest increment «permetrà una millor redistribució de la riquesa entre els menorquins i que el govern de Menorca podrà dur a terme inversions clau per a l'illa».

Per aquest motiu, el partit menorquinista ha fet públiques quatre propostes d'inversions transcendentals per a Menorca: impulsar el transport públic, facilitat l'accés a l'habitatge, accelerar en la implantació d'energies renovables i millorar el cicle integral d'aigua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.