muy nuboso
  • Màx: 11.28°
  • Mín: 7.77°
10°

[VÍDEO] Personalitats influents de la societat mallorquina participen en la campanya de SOS Residents contra la massificació turística

Contra la massificació turística. SOS Residents ha publicat aquest divendres un vídeo en el qual persones influents de la societat mallorquina es manifesten a favor dels residents i en contra de «la massificació turística, la saturació, el col·lapse de les infraestructures, la pèrdua de qualitat de vida i la degradació del medi ambient».

Amb el lema 'És ben hora d'aturar', personalitats del món social i cultural reclamen un canvi de model turístic que no vagi en detriment de la qualitat de vida dels residents alhora que insten les institucions a posar remei a una situació que pot «destruir l'ecosistema social, econòmic i mediambiental de les Illes Balears».

El vídeo, publicat a la xarxa YouTube, està conduït per Felip Munar, que fa de portaveu de la campanya, i hi participen Carles Amengual, Maria del Mar Bonet, Antoni Bonner, Júlia Colom, Pau Debon, Rosy de Palma, Pau Franch, Aina Fullana, Clara Ingold, Jaen Marie del Moral, Xavier Mesquida, Biel Mesquida, Joan Muntaner, Miquel Serra, Maria Bauçà, Antònia Vicenç i Lina Mira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa dervers d'un any
Tendran un bon nombre d'adhesions a aquesta campanya tan necessària... endavant!
Valoració:6menosmas
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
Si els polítics no fan res, com sempre, una marea com la verda d'en Bauzá, els traurà defora, com ja van fer amb ell.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente