algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Acte de reconeixement a una activista polifacètica

Coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, aquest dissabte, 1r d'octubre, a les 18 hores, al jardí de Can Alcover, de Palma, entitats com Amics dels Llaços Grisos, Ciutat per a qui l'habita i Ona Mediterrània faran una festa-homenatge obert a tothom, a Maria Bover i Nadal, que el passat diumenge, 25 de setembre, va fer 77 anys.

Segons els organitzadors:«és en reconeixement a la seva llarga trajectòria d'implicació i participació en nombrosos col·lectius, plataformes, moviments, reivindicacions, accions de defensa o de protesta (manifestacions, concentracions, trobades, reunions, actes, xerrades...). Encara que, actualment, na Maria per problemes de salut, no pot assistir a tots els esdeveniments als quals li agradaria poder ser».

Des d'Amics dels Llaços Grisos asseguren que«és bon moment per fer-li costat, donar-li suport i afecte, aprofitant que el 1r d'octubre és el Dia Mundial de la Gent Gran, i que na Maria Bover és una activista social que per la seva edat i recorregut s'ho mereix amb escreix. Per això animam a tots els col·lectius, coneguts i amistats a assistir-hi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gent gran positiva, fa dervers d'un any
Enhorabona senyora. I que seguesqui igual de lluitadora molts més anys més
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente