algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Ofereixen cursos de català específics per als sectors de la sanitat i la restauració

Mallorca Activa i la Direcció General de Política Lingüística del Consell de Mallorca han posat en marxa dos cursos de català destinats a dos sectors que s'han vist involucrats en diverses polèmiques per discriminar els drets lingüístics dels clients i usuaris. Un dels cursos va destinat al sector sanitari, i l'altre al de la restauració.

L'objectiu dels cursos és que els treballadors d'aquests dos àmbits puguin aprendre el vocabulari i la fraseologia habituals per poder atendre en català i resoldre les necessitats quotidianes del seu lloc de feina. A més, s'oferiran eines perquè els aprenents tenguin a l'abast models orals de comunicació amb l'usuari o pacient, perquè pugui comunicar-s'hi en català bàsic, a fi d'atendre'l en aquesta llengua.

A més, en el cas de la restauració, també aprendran a entendre'l oralment, a escriure notes de comanda, menús, cartes, avisos i cartells breus i senzills, relacionats amb la feina.

El curs destinat a la restauració dur com a títol 'Català a la Carta' i comença el dilluns 24 d'octubre i acaba el dimecres 30 de novembre. Té dos horaris disponibles, un de matí (de 9.00 hores a 11.00 hores) i un d'horabaixa (de 17.00 hores a 19.00 hores).

Per altra banda, el curs destinat al sector sanitari es titula 'Cures en Català'. Comença el dimarts 18 d'octubre i acaba el dijous 24 de novembre. Aquest també té dos horaris disponibles un de matí (de 9.30 hores a 11.30 hores) i un d'horabaixa (de 16.30 hores a 18.30 hores).

.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jordi, fa dervers d'un any
Enhorabona al Consell de Mallorca!
Valoració:4menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Le auguro mucho éxito ….😂
Valoració:-1menosmas
Per A veure, fa dervers d'un any
Ja no tendra excusa i, sobre tot als sanitaris se'ls hauria de demanar després que els facin obligatòriament si és que volen seguir treballant al ibsalut.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente