algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

La UOB mostra suport a un docent víctima d'assetjament per part de l'extrema dreta

La UOB Ensenyament vol mostrar tot el seu suport a un docent de l'IES Puig de Sa Font que està essent víctima de l'assetjament per part de l'extrema dreta (PLIS i Vox) a través de les xarxes i tots els mitjans de comunicació afins a l'extrema dreta espanyolista.

Els fets succeïts dimecres de la setmana passada i explicats pel propi professor a través d'un tuit han estat motiu d'atac i assetjament al company de Llengua i literatura catalana qui està rebent amenaces i insults a través de WhatsApp i correu electrònic.

Des de la UOB Ensenyament defensen «l'estratègia pedagògica triada pel company per potenciar l'ús del català fora de l'aula. Què hauria passat si enlloc de ser el professor de català hagués estat el professor d'anglès? Segurament res. Molta gent hauria trobat que és una bona estratègia per fomentar l'ús de la llengua fora de l'aula. Tot el nostre suport a l'estratègia didàctica adoptada pel company».

El sindicat remarca que s'ha posat en contacte amb el company per a oferir-li «tot el nostre suport i assessorament per defensar-se d'aquesta persecució». Així mateix, insten la Conselleria d'Educació i al Departament d'Inspecció Educativa a respectar la decisió didàctica adoptada pel docent i «no deixar-se endur per la pressió mediàtica de la caverna espanyolista».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
I si el professorat fa d'entendre tot quant idioma li parlin, els alumnes no fan mai l'esforç de entendre i parlar el català. Està comprovat que és així. Penseu que les poden parlar en eusquera, bable, angles, francès.... Quan toca català, toca i punt. Tampoc a les classes en castellà, s'accepta parlar en català. DEIXEU de molestar al professorat. En saben mes que nosaltres!
Valoració:1menosmas
Per Pere, fa dervers d'un any
Aquest és el tipus de persones que ensenyen a les nostres aules!!!???? Sanció disciplinària ja! Cadascú s'ha de poder expressar com vulgui, i ser ignorat deliberadament per xerrar en castellà atenta contra les llibertats personals de l'alumne
Valoració:-6menosmas
Per Qualcú, fa dervers d'un any
Amb gent d,ideologia semblant a la fe l,emigrants de d,aquí, la integració al territori és molt difícil per no dir impossible. Felicitats Emi ! Segur que ho aconsegueixes !
Valoració:5menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any
Así que ignorar al alumno que nos habla en idioma español, es una " estratègia pedagògica triada pel company" ?

Caramba !
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente