algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Les Balears són el territori on és més car comprar en supermercats

Les Illes Balears són el territori de tot l'Estat on és més car comprar en supermercats, segons l'informe fet per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) sobre el cost de la senalla de la compra, que ha detectat la pujada més gran de preus de l'alimentació en tot l'Estat en els darrers 34 anys.

Per darrere de les Balears, Catalunya és la següent regió amb la senalla de la compra més cara en els supermercats. Pel que fa a ciutats, Palma és la més cara, seguida de Barcelona i Girona.

La directora de comunicació i relacions institucionals d'OCU, Ileana Izverniveanu, ha destacat que enguany s'ha registrat una «pujada històrica» en els preus de l'alimentació, amb un increment del 15 per cent des del darrer estudi de supermercats en l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa dervers d'un any
@Maikel,
Em sembla que t'has pres "alguna cosa2 que no t'ha anat bé del tot.
Et record que vivim en un estat CAPITALISTE, on l'estat no regularitza els preus, que són precisament les pròpies empreses que haurien de regularitzar-se en un mercat de competència, però aquí tenim que hi ha MONOPOLIS que tenen, actualment, l'objectiu de crear "mal ambient" dins la societat i peru què?
Idò basta repassar la història del que passà a Europa als anys 30 del segle passat, o del que acaba de passar a Itàlia, Hongria, ... L'objectiu és crear l'ambient adequat i oferir el poder polític a forces neo (i sense neo) feixistes.
I si el govenr intentés controlar els preus li dirien comunista, bolivarià, ...
Ara pensa.
Valoració:3menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Formidable, visca els superpreus amb minisalaris!
Visca el Pacte de Progrés de la Gent en fallida social... Gràcies senyorets del P$IB S.A., gràcies FEMS per Mallorca i gràcies Hundidos Paguemos.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente