nubes dispersas
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

'Viu la Posidònia' permet recuperar de la mar més de 100 quilograms de fems

El programa 'Viu la Posidònia' de l'Ajuntament d'Eivissa ha permès recuperar de la mar aquest passat cap de setmana 100 quilograms de fems, en una jornada de neteja en la qual han participat equips amb 12 bussejadors.

Segons ha informat aquest dilluns el Consistori, els equips han extret fins a 18 kg de restes de botelles, canyes de pescar i altres residus, així com més de 50 kg de restes d'obra com blocs de formigó, entre altres materials.

Des de l'Ajuntament han explicat que l'activitat ha estat "un èxit rotund", sent la zona escollida inicialment la platja de Talamanca, encara que finalment els bussejadors actuaran a prop de Puig des Molins.

La jornada de neteja marina forma part del programa d'activitats de divulgació, totes de caràcter gratuït.

L'Ajuntament ha recordat que el programa 'Viu la Posidònia' compta amb el finançament del Pla de Sostenibilitat Turística de 2021 amb fons procedents del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i l'Agència d'Estratègia Turística de les Balears.

Entre altres activitats, el programa inclou una proposta gastronòmica de 12 restaurants que fan homenatge a la biodiversitat de la posidònia, comptant amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors d'Eivissa en l'any del seu centenari.

El programa es prolongarà fins al 4 de desembre i inclourà iniciatives de busseig o kayak, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.