algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

El pare que ha denunciat l'ensenyament en català als jutjats és un destacat activista racista i pro Vox

Salvador Iglesias ha denunciat davant els tribunals l'ensenyament en català a les Illes Balears. Pretén amb aquesta acció que sigui un jutge i no els centenars de pedagogs que hi entenen, el que decidesqui el model lingüístic del centre on estudia la seva filla i vol imposar als companys d'aquesta l'ensenyament en espanyol.

Els mitjans que han fet d'altaveus de les seves pretensions el presenten com un «padre coraje» (sic), nascut a Granada, que fa vint anys que viu a Mallorca i que va «córrer davant els grisos», tot i que és evident que per edat, és una mentida més.

Un activista racista i feixista

Salvador Iglesias Moreno és originari de Granada (Espanya), pare d'una filla de 14 anys per a la qual exigeix més ensenyament en castellà del que ja rep. Tot i que els mitjans que li han donat ressò no ho diuen, és un destacat activista d'extrema dreta, racista que fa campanya per Donald Trump i per Vox. Iglesias Moreno demana el vot per Vox i presumeix del lema 'a pesar de todo venceremos a los moros' de l'escut del seu llinatge.

Es presenta com a psicojurista, tot i que persones que l'han tractat el defineixen més aviat com a inestable i amb tendència a l'agressivitat. És delegat del sindicat USO a la Fundació que gestiona Es Pinaret.

Aquestes són algunes de les imatges que comparteix a les xarxes socials:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
Com diven ells, si la cara és el mirall de l'ànima, no cerqueu més cuestions, serà germà bessó del diputat Garriga del parlament Català, o d'en Korke Kampos. No s'apleguen que no s'assamblin.

Agtung Kameraden.
Valoració:14menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Veig que no han publicat la meva resposta. Senzillament, te diré que no saps llegir. Cerca el teu sou, i que te vagi bé.
Valoració:3menosmas
Per Qualcú, fa dervers d'un any
Un feixistot al 1000 per 1. Un personatge que, per anar bé per a ell i per tots hauria d´haver nascut 60 o 70 anys enrere, i que avui no és digne d´estar en cap democràcia.
Valoració:17menosmas
Per Demano, fa dervers d'un any
Psicojurista (de la universitat del Sacromonte, segurament), vol dir psicòpata jurista, no?. Me sap greu per la filla, que ha de rebre tot l'adoctrinament del menda. Això sí, en foraster, que lliura de tot mal.
Valoració:25menosmas
Per estic stresada, fa dervers d'un any
Aquesta xisca deu esser una que vol més dobbers i mens feina.
Una que sa stresa molt. I demá, dilluns.
Vaja prenda.
Valoració:-11menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
No tot és fruit de la ignorància, també hi ha VOX
Valoració:22menosmas
Per És terrible, fa dervers d'un any
Els tribunals espanyols s'estimen més donar la raó a tronats com aquest. que no a mestres, professors, lingüistes, pedagogs i altres experts en educació que presenten arguments sòlids.
I els mitjans mercenaris, amaguen que sigui d'ultra dreta i que estigui com un llum de carbur.
I una altra també ben greu: Ningú se preocupa per la seva filla i com se troba psíquicament, amb aquest pare?
Valoració:43menosmas
Per No servir ni per fote ni per fer llum., fa dervers d'un any
A aquest home, el que li passa, és que no té competència lingüística del lloc on és. S´ hauria de plantejar abandonar i anar-se´n a Alemanya, Regne Unit, que sí, que aprrendrà l´idioma tot d´una. Tan llest com és...
Fa peneta ser tan esburbat.,.. Els pares no se n´adonaren d´hora? Potser l´haguessin pogut inscriuire´l a un curset o visitar el metge per si el podia ajudar.
Valoració:34menosmas
Per Elia, fa dervers d'un any
Doncs és fàcil...que agafi a la seva nena i cap a Granada, que falta gent.. allà l'ensenyament serà en castellà com ell vol, perquè l'espanyol, aquests ignorants no saben que també ho són els altres idiomes...
Valoració:46menosmas
Per Crack, fa dervers d'un any
Un perla. I Antena 3 que fa campanya per Vox.
Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente