algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

UOB: «Manquen recursos per atendre la diversitat d'alumnat dels centres educatius de les Balears»

204245

La UOB Ensenyament ha remarcat aquest dijous que continuarà posant de manifest «la manca de recursos per atendre a la diversitat d'alumnat dels centres educatius de les nostres illes».

«La Conselleria no deixa d'omplir-se la boca de l'esforç que està fent en la millora de la qualitat educativa, el que indiscutiblement implica augmentar, entre d'altres, els recursos per atendre a la diversitat d'alumnat. No obstant això, la realitat és que els recursos són cada vegada menors donat, entre d'altres, l'augment demogràfic de les Balears», han explicat.

El sindicat apunta que atendre la diversitat implica augmentar els recursos humans, tant d'especialistes (mestres de pedagogia terapèutica, audició i llenguatge, orientació, serveis a la comunitat) com de docents, en general, i és que «aquest ha de ser el punt de partida de la renovació del sistema».

«És cert que les ràtios no són l'única variable que influeixen en els resultats, però sí que són una de les més destacables i la resta, en moltes ocasions, depenen d'aquesta. És, per exemple, el cas del canvi metodològic plantejat per la nova llei educativa. Aquest no és possible sense una major dotació de recursos que permeti, entre d'altres, oferir una atenció més individualitzada i exercir l'acció tutorial correctament. A tot això cal afegir-hi que amb la nova llei educativa l'allau burocràtica és encara major i això minva la necessària dedicació directa a l'alumnat», remarquen.

Per això, la UOB Ensenyament remarca que no deixarà de reclamar el «necessari increment de recursos perquè l'atenció a la diversitat sigui una realitat i no només una promesa. Volem que les quotes de docents es calculin en funció de les necessitats reals dels centres i no dins el despatx del polític de torn».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@xisca

Tienes toda la razón.
Eso a un fontanero, un camarero o un encofrador, no le pasa.
En cuanto al sueldo…..pffffff.
Truco: hay zapatos y ropa que no son de Camper o Desigual.

Valoració:0menosmas
Per Costafreda, fa dervers d'un any
En canvi els en deuen sobren per a finançar Los 40 principales, el futbol del RCD Mallorca, i algun concert "guai".
Tanta incoherència antisocial ofèn els sentits !
Valoració:1menosmas
Per egoismo, fa dervers d'un any
Otra que busca menos tensión y más dinero. Y presuntamente, vacaciones anuales más largas. Las del verano, las de Semana Santa y las de Navidad y Año Nuevo. Todas.
Si te "stressas" demasiado siempre cabe la posibilidad de dejarlo, y dedicarse a la cría de la avutarda. Por ejemplo.
"En arribar a casa estàs rendit". Las tripulaciones de los barcos arrastreros (para capturar los cefalópodos que te llevas a la mesa) arriban "a casa" cada 6 o 9 meses.
Los camioneros (otro ejemplo) arriban "a casa" casa cada dos o tres semanas. Como tú.
Lo tuyo es de pura hipocresía y egoísmo.
Valoració:-5menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
La feina dels docents, avui dia s'ha complicat bastant. No és sols preparar i anar a donar classe. En arribar a casa estàs rendit i fora ganes de fer res mes, malgrat te queden moltes coses a fer. Acumules molt d'estres, però has de seguir.... avui dia, com dic, el sou es fa massa ajustat. Costa arribar a finals de mes... Un augment de sou raonable,( no misèria humana) ajudaria a valorar les "vocacions".
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente