algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Fins a 812 establiments s’adhereixen a la campanya de bons comercials del Govern 'Bons Illes'

La campanya d'adhesió dels establiments als bons comercials del Govern «Bons Illes» va tancar diumenge passat, 18 de setembre, amb l'adhesió de fins a 812 establiments, 300 establiments més dels que hi van participar l'any passat.

A més, en aquesta segona edició, s'hi han inscrit comerços de tots els municipis de les Illes Balears.

Els bons de descompte que impulsa la Vicepresidència del Govern i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de la Direcció General de Comerç, estaran disponibles per a la ciutadania a partir del pròxim 4 d'octubre.

El programa, una campanya d'estímul als petits i mitjans comerços de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, posarà en circulació un milió d'euros mitjançant la distribució de 67.000 bons de 15 euros, intercanviables en compres de més de 30 euros, amb els quals el Govern preveu mobilitzar més de tres milions d'euros en consum de proximitat.

Així ho ha explicat el secretari autonòmic de Sectors Productius, Jesús Jurado, al començament de l'acte de lliurament del distintiu d’emblemàtic a vuit establiments de Porreres.

«Amb la posada en marxa d'aquesta nova edició dels 'Bons Illes Balears', el Govern reforça el comerç local, en sintonia amb l'estratègia d'impuls als sectors productius de les nostres illes. És necessari que el comerç guanyi pes dins del model econòmic de les Balear», ha dit Jurado.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.