nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Consell de Mallorca presenta l'oferta turística d'accessibilitat davant el mercat alemany

El Consell de Mallorca ha participat a REHACARE, la fira de l'accessibilitat que reuneix especialistes, empreses i persones amb necessitats especials i que s'ha dut a terme a Düsseldorf del 14 al 17 de setembre. Així, la institució ha aprofitat la celebració d'aquesta fira per a mostrar al sector alemany el Pla de turisme accessible que està duent a terme.

Segons ha explicat el Consell aquest dissabte, al llarg de quatre dies s'han donat a conèixer totes les accions i eines que existeixen i s'estan desenvolupant perquè els visitants puguin tenir una experiència totalment satisfactòria, independentment de les seves necessitats.

A l'estand de l'illa també hi ha estat present l'equip encarregat de redactar aquest projecte i que està format per professionals de PREDIF (Plataforma Representativa Estatal de les Persones amb Discapacitat Física).

REHACARE és la fira més gran del món en l'àmbit de l'accessibilitat i compta amb representació de les empreses més importants del sector. En aquesta edició, la primera presencial després de la pandèmia, s'han pogut trobar «solucions innovadores» per a tots els àmbits de la vida i totes les diferents necessitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.