cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Torna la campanya 'Descobreix Formentera a l'octubre' amb l'objectiu d'allargar la temporada turística

203977

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, presenta una nova edició de la campanya 'Descobreix Formentera a l'octubre' en la qual el Consell col·labora amb l'organització de propostes per a atreure visitants, que a més obtenen importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles i allotjaments i altres valors afegits per visitar la destinació en temporada baixa.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, anima tots els visitants que «venguin a gaudir de Formentera en un moment en què es pot conèixer de manera més calmada, amb un contacte més directe amb els residents, que som els amfitrions de l'illa, i quan la natura i les platges es poden recórrer amb tranquil·litat».

Entre les propostes que es fan, Alejandra Ferrer destaca l'organització dels 'Caps de setmana gastronòmics'. El primer i segon cap de setmana d'octubre diversos restaurants de l'illa oferiran menús de cuina tradicional de Formentera, fusionada amb noves propostes, a un preu tancat de 25 € (beguda a part).

També destaca la programació de festes que es farà per les festes del Pilar de la Mola (12 d'octubre), l'organització del Formentera Zen (14 i el 16 d'octubre) i proves esportives com el Triatló Illa de Formentera (1r d'octubre), la XXIV pujada a la Mola (12 d'octubre), XXVII BTT La Mola 2022 (23 d'octubre).

La campanya funciona de manera molt senzilla: els turistes que s'allotgin als hotels i establiments adherits a la campanya reben un val que els atorga descomptes a les navilieres i en empreses de turisme actiu i activitats que també participen en la campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.