algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.28°
11°

Tornen les 'Nits d'estiu a Raixa' obertes a la ciutadania com a «centre de cultura i lloc de trobada»

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient ha programat dos actes culturals per aquest mes de setembre a la finca pública de Raixa. Aquesta edició farà d'escenari d'un programa cultural que enguany es decanta per la música.

Les 'Nits d'estiu a Raixa 2022' és fruit de la voluntat del Consell de Mallorca d'apropar la història viva que representa la finca pública de Raixa i afegir-hi un valor artístic i musical. L'entrada és gratuïta, però a causa de la cabuda limitada, s'ha de reservar mitjançant el web http://www.ticketib.com

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot ha recalcat que «Raixa i els seus jardins històrics estan oberts a la ciutadania com a centre de cultura i lloc de trobada en un entorn paisatgístic privilegiat. Amb aquests espectacles oferim l'oportunitat de fruir de la música als peus de la serra de Tramuntana i conèixer la finca des d'una altra perspectiva».

La primera cita serà divendres 2 de setembre, a les 21.00 hores, amb el concert d'Ensemble Tramuntana que presenten Hits del Pop - Beatles i més. La segona cita serà divendres 16 de setembre, a les 21.00 hores, amb el concert de l'orquestra barroca Ars Musicae i el seu espectacle La música que feu ballar el rei Sol.

Convé recordar que les portes de Raixa s'obriran una hora abans de l'espectacle per tal de poder passejar pels jardins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.