algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Els copropietaris del Lluís Sitjar ja poden vendre les seves accions

203001

L'Ajuntament de Palma fa la primera passa per l'ampliació de la Falca Verda amb l'oferta pública de compra d'accions als copropietaris del Lluís Sitjar. La proposta està dirigida a totes aquelles persones que desitgin vendre els seus títols, apostant per la recuperació d'una zona que en aquests moments es troba degradada. Recordem que l'estadi fa més de vint anys que està tancat i roman abandonat des de llavors.

L'immoble, qualificat en el Pla General com a sistema general d'equipament comunitari, domini privat i ús col·lectiu, s'incorporarà al patrimoni públic per a ampliar la Falca Verda, alhora que permetrà desenvolupar equipaments municipals, donant així resposta a una reivindicació històrica.

És la primera vegada que l'Ajuntament posa sobre la taula una oferta per a adquirir els títols dels copropietaris dels terrenys del Lluís Sitjar. L'operació beneficiarà, a més, als barris de Son Cotoner i Es Fortí, així com a tota la ciutadania, contribuint especialment a la millora de la qualitat de vida dels veïns de l'entorn, zones amb un elevat volum de població i una necessitat emergent de nous equipaments i espais verds.

Actualment, els terrenys es divideixen en 666 títols de propietaris, dels quals el Reial Mallorca posseeix un terç. El servei de Valoracions de la Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma va emetre un informe que valora la totalitat de l'immoble en 11.279.283 euros.

D'aquesta manera, cada títol s'ha valorat en 16.935,86 euros (IVA inclòs). Cal recordar que l'última taxació (realitzada l'any 2019) estipulava un preu màxim per acció de 14.603 euros.

L'acord de la Junta de Govern preveu que només es formalitzarà la compra si les acceptacions aconsegueixen almenys el 60% de les obligacions, és a dir, 400 títols de propietat. Es preveu que el procés de compra es formalitzi abans de final d'any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.