algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

L'advocat Toni Bennàssar denuncia davant la Comissió Europea el patrocini de l'estadi de Son Moix per part de les institucions

L'advocat, doctor en Dret públic, professor de la UIB i exdefensor del menor de les Illes Balears (2007-2011), Toni Bennàssar ha denunciat davant la Comissió Europea els acords de patrocini de l'estadi de Son Moix entre institucions de les Balears i el RCD Mallorca.

Bennàssar ho ha anunciat aquest dimarts a les seves xarxes socials: «Avui he denunciat davant la Comissió Europea les administracions públiques de les Illes Balears (Govern, Consell i Ajuntament de Palma) pels ajuts concedits al RCD Mallorca SAD; tant en quant a patrocini, com en quant a l'ampliació de l'ús exclusiu de Son Moix», ha explicat.

En la denúncia, presentada a través del portal web de la Unió Europea, l'advocat acusa el Consell de Mallorca, el Govern i l'Ajuntament de Palma d'irregularitats en el polèmic patrocini d'1,8 milions d'euros de l'estadi de Son Moix i en l'ampliació de l'ús exclusiu de l'estadi per part del club.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa dervers d'un any
Jo li faria mantenir la promesa feta... però que pagàs dels seus.
A veure si aprendrien els polítics que els doblers que manegen NO SÓN SEUS!
Valoració:12menosmas
Per Uep!, fa dervers d'un any
Alerta aquí, potser que aquest home solucioni el tema, el nyap que els polítics no han sabut resoldre. Dependrà del recorregut jurídic. Segur que ara a cal PSOE hi ha corregudes, consultes urgents. És per demés, allà on la política fracassa, gairebé a tots els àmbits, sempré hi ha una possible solució. Ens calen persones decidides com aquest misser.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente