cielo claro
  • Màx: 21.28°
  • Mín: 13.54°
21°

Miquel Mir: «La promoció turística no és compatible amb l'estabilitat ambiental de les Balears»

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha assegurat aquest dissabte que «la promoció turística no és compatible amb l'estabilitat ambiental d'aquestes illes».

En un missatge a Twitter, el conseller de MÉS per Mallorca ha afegit que la promoció tampoc garanteix un millor futur per a l'arxipèlag. «Siguem clars!», ha sentenciat.

Les declaracions de Mir es produeixen després de la polèmica generada al pacte de govern del Consell de Mallorca per la promoció del RCD Mallorca i la denominació de l'estadi de Son Moix com a Visit Mallorca Estadi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa dervers d'un any
La promoció de la massificació, degradació i assimilació de Balears és una qüestió d'estat. Abasta tots els mitjans del règim i tots els partits afins a aquest.

Tota mesura per canviar el model per part dels sobiranistes és analitzada, escapçada i reconduida pels servidors del règim perquè no aturi ni reverteixi el camí per erradicar la cultura i personalitat pròpies.
Valoració:2menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
Si fossiu coherents ara mateix s'acabaria el govern del Consell. El vostre compte corrent es veuria afectat?. Interessant que mostreu el llautó d'una manera tan grollera.
Valoració:1menosmas
Per M.C.M., fa dervers d'un any
Tot és xerrera, però a l´hora de la veritat ningú mou un dit!
Valoració:2menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
I ara ho denunciau, escolans?
I què p..es heu fet aquests partida d'anys que governau a Medi Ambient?
Encara no tallau amb la màfia pestilent de Barmengol?
MÉS ciment per Mallorca sou una guarda de ganduls i no us votaran ni les vostres famílies pròpies.
Valoració:9menosmas
Per Meteorit, fa dervers d'un any
A mi el que realment em preocupa és l'aigua. S'assequen els pous i hem de deixar morir els arbres que donen ombra als nostres patis i fruits a les nostres tanques. I mentrestant Aena té les portes obertes a totes les persones dels cinc continents a que venguin a visitar-nos i a consumir, faltaria que els ho prohibissin, l'aigua. Com sempre els que s'han d'estrenyer el cinturó són els residents qui han de sacrificar els arbres ornamentals que milloren el paisatges i són alè d'aire fresc.. Entenc que el turisme és una activitat econòmica molt bella. Però s'han de posar límits a l'arribada de turistes pel bé dels nostres recursos i ecosistemes.
Valoració:21menosmas
Per ¿?, fa dervers d'un any
Idò què feis governant amb el PSOE?
Valoració:11menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
A buenas horas, mangas verdes.
Lo que dice este caballero, se debió entender hace 50 años.
Cierto que el turismo ha traído mucho dinero a Mallorca, pero también auténticos disparates. Y la vivienda habitual y permanente de más de medio millón de personas venidas de todos los confines de la Tierra. Empezando por mi propia escalera. Y solo somos 15.
Ya no hay remedio.
Y mucha culpa es nuestra.
Y no hablo de nuestro propio idioma, que también ha recibido verdaderos ataques.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente