nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

La divisió cibernètica de la Policia espanyola a les Balears multiplica per deu la seva capacitat de control

El cap Superior de la Policia espanyola a les Balears, José Luis Santafé, ha visitat aquest dimarts el nou Centre de Ciberseguretat d'Intec, situat en el Polígon Són Castelló i amb deu vegades més capacitat que les instal·lacions inicials en el Parc Bit.

Segons ha detallat Policia espanyola en un comunicat, la visita ha comptat també amb la presència del cap de la Brigada de Policia Judicial, l'inspector en cap Juan Márquez, a més de diversos responsables del Grup de Delictes Tecnològics.

En aquest sentit, han destacat que aquest nou Centre de Ciberseguretat és «un dels més avançats tecnològicament d'Europa, en disposar de més eines i mitjans», com per exemple el nou laboratori I+D+I.

Cal recordar que l'empresa mallorquina Intec col·labora amb el Grup de Delictes Tecnològics de la Policia oferint suport en incidents de ciberseguretat.

Per part seva, la Policia espanyola assessora Intec en cas d'identificar algun fet delictiu en les seves indagacions diàries, els agents fan les pertinents investigacions per a l'esclariment dels fets i la detenció dels presumptes autors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa dervers d'un any
Primera notícia que ja hi hagués una policia autonòmica per a haver d'usar un circumloqui tan fava per no confondre-les.
Valoració:0menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
“”Policia espanyola a les Balears””, es decir, lo que viene siendo la POLICÍA NACIONAL
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente