cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Rebel·lió o Extinció convoca a banyar-se, aquest dijous, a la font de les Tortugues de Palma

202767

El moviment Rebel·lió o Extinció ha fet una crida a la ciutadania perquè se sumi a una acció reivindicativa consistent a banyar-se aquest dijous --animen a fer-ho amb corbata-- a la font de la plaça de les Tortugues de Palma, coneguda com a font de les tortugues.

Segons ha informat l'associació en un comunicat l'acció, prevista per a les 19.00 hores, pretén ser una protesta «contra l'escalfament global i el contrasentit que alimenta les crisi energètica, climàtica i alimentària».

'Rebel·lió o extinció' ha apuntat que mentre els incendis es continuen registrant a l'Estat espanyol i a Europa i les sequeres i les inundacions amenacen les collites, els beneficis de les companyies petrolieres i energètiques «són immorals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TSF, fa dervers d'un any
Estic a favor de qualsevol activitat que sigui beneficiosa en la lluita contra l'escalfament global però no penso banyar-me vestit dins la plaça de les tortugues, el meu activisme no està en aquesta línia però puc respectar als què desitgin manifestar-se d'aquesta manera
Valoració:2menosmas
Per Rebel.lió?, fa dervers d'un any
No sabem qui són aquests rebels, però l'acció sembla copiada de la que fan els aficionats del Mallorca cada vegada que troben que hi ha un motiu per a la celebració. No pareix una acció gaire contundent.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente