nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.51°
11°

Frente Obrero penja una pancarta contra la monarquia espanyola al costat del Palau de Marivent

Militants del moviment polític Frente Obrero han penjat aquest dissabte dematí una pancarta contra la monarquia espanyola enfront de la Platja de Cala Major, a l'Avinguda Joan Miró, a escassos minuts del Palau de Marivent. Al cap de poques hores, la pancarta ha estat enretirada per la Policia espanyola.

Amb aquesta acció, Frente Obrero ha mostrat el seu «rebuig a la monarquia» amb una pancarta en la qual podien veure's els rostres de Felipe VI i Letizia Ortiz amb el lema 'Per la república popular i federal! Ja n'hi ha prou de paràsits!'.

A les seves xarxes socials, així com en la seva pàgina web, Frente Obrero qualifica la monarquia de ser «una institució parasitària i corrupta blanquejada pels partits del sistema» i la titllen de «caduca i reaccionària». També dirigeixen la crítica cap al Govern espanyol, afirmant que «és repugnant que aquells que ostenten el poder s'esforcin per mantenir aquesta institució feudal i venuda al capital, demostrant ser tan paràsits com la mateixa monarquia».

Així mateix, en el seu programa polític Frente Obrero aposta en el seu primer punt per «l'enderrocament de la monarquia i la constitució d'una república popular i federal per a construir una Espanya per als treballadors».

A l'agost de l'any passat, Frente Obrero va realitzar una acció similar en penjar una pancarta de més de deu metres enfront de la Seu de Palma en la qual es reivindicava de nou la república popular i federal.

Recentment, militants d'aquesta organització van aprofitar una visita guiada per a colar-se al balcó de l'Ajuntament de Palma i penjar una pancarta denunciant al regidor Alberto Jarabo (Unides Podemos) després d'haver prohibit les recollides d'aliments als voltants dels supermercats, «dificultant l'activitat d'aquells bancs d'aliments que no reben subvencions ni tenen convenis amb els propis supermercats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per héroes, fa dervers d'un any
Auténticos héroes nazionales.
Valoració:1menosmas
Per Solleric, fa dervers d'un any
Frente OBRERO...
Valoració:1menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Una de las cojonaditas del verano. Ja tenim la seu plena d'ous. Por cierto: ¿Quiénes y cuantos son estos del Frente Obrero?
Frente Obrero ¡oiga!
Valoració:-1menosmas
Per Vergonya, fa dervers d'un any
Una vervonya per al govern més d'esquerres de la història i els seus socis de per riure.
Valoració:8menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Yo creo que entre esto y la carta de Figueral, Felipe está hecho bola llorando en su cuarto.
Valoració:-4menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Molt bé pel "Frente Obrero". Enhorabona pel seu republicanisme. Però si de veres volen crear un front antimonàrquica, hauríen de començar per participar en actes públics i unitaris.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente