nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Arruix Borbons convoca una cantada per la llibertat per mostrar la seva indignació pel «protocol de transparència de la Casa Reial espanyola»

202359

La plataforma 'Arruix Borbons-Recuperem Marivent' ha expressat la seva indignació provocada pel «protocol de transparència que apliquen els Borbons», tal com han explicat en un comunicat.

La plataforma fa una crida a tota la societat mallorquina perquè se sumi a la cantada de cada dijous de 'Música per la llibertat' que arranca aquest 28 de juliol a les 20.00 hores a la plaça de Cort.

«Molt tranquils no deuen estar perquè arribin per la porta de darrere (Son Vent) a Marivent», asseguraven des de la plataforma. I han criticat que la tradicional recepció, 'besamanos' la celebrin al Castell de Bellver, Patrimoni de la ciutat de Palma. 'Arruix Borbons' asseguren que és «un acte prepotent, tenint en compte que tenen residència oficial, en el Palau de l'Almudaina, 'Por justo derecho de Conquista' d'ençà del Decret de Nova Planta. I un Museu ocupat, Marivent, a la seva disposició».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Banyut i consentit?, fa dervers d'un any
Aquweast forasater, que fa dir mallorquí, és tan babau que no s´adona que també el foten er on volen!
Valoració:0menosmas
Per si, fa dervers d'un any
Doña Sofía hace años que ya debería haberse dado cuenta que las cosas cambian. Y ahí lo dejo.
Valoració:1menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
Os vais a juntar los cuatros inadaptados de siempre y lo sabéis…
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente