algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La campanya de micromecenatge per a fer possible l'Aplec Jove encara la recta final

202303

La campanya de micromecenatge per a fer possible l’Aplec Jove encara la recta final. A hores d'ara, quan falten 5 dies per a acabar-se la campanya, han aconseguit gairebé el 70% del que necessiten per a dur a terme la trobada.

Les aportacions es poden realitzar a la plataforma www.totsuma.cat, tant en modalitat de participant jove com mecenes.

Així, l'espai de trobada del moviment juvenil mallorquí, l’Aplec Jove, celebrarà la seva segona edició el dissabte 3 de setembre a Manacor. La diada, que durà com a títol 'Entendre Mallorca per transformar-la', prioritzarà la formació del jovent mobilitzat sense deixar de banda l’oci. Les formacions consistiran en quatre xerrades temàtiques, una taula redona i un debat col·lectiu, a més de tallers, ballada i concerts.

Amb clara ambició transformadora, l’Aplec pretén ser una estructura per a aprofundir en la formació del jovent organitzat. Així mateix, vol promoure el diàleg entre diverses cultures polítiques i organitzacions.

En què consistirà?

Després d’una primera edició l’any passat a Inca, han encarat l’organització d’un nou Aplec, ara a Manacor, el 3 de setembre. El format serà semblant, amb xerrades, tallers, debats i concerts, prioritzant la presència de joves en la tasca formativa. Aquesta vegada, però, volen donar major importància a l’àmbit teòric, aprofundint en la comprensió de la realitat que ens envolta. L'edició d’enguany duu com a títol 'Entendre Mallorca per transformar-la'. «El caràcter autogestionat de l’Aplec fa que aquest bot qualitatiu requereixi de la vostra ajuda per tirar endavant», expliquen.

A què es destinaran les aportacions?

Tot i que el grup impulsor de l’Aplec encara fa feina en l’organització de la trobada, i les despeses poden variar, tenen una previsió de pressupost aproximat:

  • Disseny 350
  • Marxandatge 450
  • Concert (només grups) 1.000
  • Logística i despeses 200
  • TOTAL 2.000


Quines són les recompenses que ofereixen?

Les recompenses estan dividides en dos grups: per a la gent jove (menys de 30 anys) que vulgui assistir a l'Aplec aquestes inclouen sempre entrada, que implica dret a assistència a les ponències, debats i concerts. A més, també hi ha opcions de camisetes, mocadors i bosses de tela, amb dissenys a càrrec de Guillem Contestí. Les recompenses del segon grup també inclouen marxandatge, però no entrada, i estan pensades per tota aquella gent que no pot assistir a l'Aplec per edat però que tot i així vol contrubuir a fer-lo possible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.