algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La investigadora de la UIB Belén Bermejo, triada presidenta de Women in Engineering de l'IEEE Spain

La doctora Belén Bermejo, professora ajudanta del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica i investigadora del grup de recerca en Arquitectura i Comportament de Sistemes Informàtics i de Comunicacions (ACSIC) de la Universitat de les Illes Balears, ha estat triada presidenta de Women in Engineering de l’IEEE Spain, la secció espanyola de l’Institut d’Enginyers Elèctrics i Electrònics.

IEEE és l’organització professional tècnica més gran del món. Agrupa més de 420.000 enginyers, científics, tecnòlegs i professionals en més de 160 països, que es dediquen a l’avanç en la innovació tecnològica i a l’excel·lència en benefici de la humanitat.

El grup Women in Engineering s’encarrega de fomentar l’empoderament de les dones en les disciplines tècniques mitjançant el desenvolupament de programes i activitats que promoguin l’entrada i la permanència de les dones en l’enginyeria. També duen a terme xerrades motivacionals, conferències i concursos relacionats amb les dones i l’enginyeria.

Belén Bermejo és doctora en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions per la Universitat de les Illes Balears (2020). La seva recerca se centra en la millora del balanç entre el consum energètic i el rendiment de servidors virtualitzats i els sistemes d’informàtica en nigul (cloud computing). També investiga el consum energètic i la contaminació provocada per les xarxes socials i les criptomonedes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.