algo de nubes
  • Màx: 13.9°
  • Mín: 7.77°
14°

El Consell d'Eivissa organitza la tercera jornada per la prevenció de delictes d'odi i discriminació

El Consell d'Eivissa organitzarà la tercera jornada local per la prevenció dels delictes d'odi i discriminació, en col·laboració a la policia espanyola.

El 22 de juliol, la Unitat de Participació Ciutadana de la policia espanyola a Eivissa farà aquesta tercera jornada local, centrada en el paper que altres col·lectius, en aquest cas els mitjans de comunicació, poden exercir com agents per la prevenció.

Després de les presentacions institucionals i tècniques, s'obrirà la sessió amb el visionat d'un vídeo comentat des del punt de vista legal, psicològic i de la seguretat. A més, el president del Moviment contra la Intolerància compartirà els seus coneixements en una ponència en línia que tractarà sobre la prevenció del Discurs d'Odi.

Des de l'Oficina d'Atenció a Víctimes de Delictes, dependent del Ministeri de Justícia, es presentarà el servei que ofereixen des de les seves oficines en el Jutjat i a continuació es tancarà la jornada amb una taula de debat en la qual estaran presents representants de la policia i de diversos mitjans de comunicació de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.