nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Obert el període de matrícula per als alumnes que comencen els estudis de grau a la UIB

202011

La Universitat de les Illes Balears (UIB) publica el 18 de juliol la primera llista d’admesos als estudis de grau i obre el període de matrícula per a iniciar els estudis de grau l’any acadèmic 2022-23. Els alumnes admesos han d’acceptar la plaça a través d’UIBdigital i fer la matrícula en línia dins els terminis establerts.

El Servei d’Alumnes i Títols de la UIB ha habilitat un equip de suport a la matrícula que atendrà telefònicament, en el 971 10 30 30 i per correu electrònic, alumnes@uib.cat, les consultes i dubtes dels alumnes en un horari ampliat, de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores, els dies previstos per a formalitzar la matrícula:

  • Del 18 al 20 de juliol
  • Del 25 al 26 de juliol
  • Del 28 al 29 de juliol
  • Del 2 al 3 d'agost
  • Del 6 al 8 de setembre
  • Del 12 al 13 de setembre: només de 9 a 14 hores
  • Del 15 al 16 de setembre: només de 9 a 14 hores

A més, durant la segona quinzena de juliol, la Unitat d’Atenció a l’Alumne, a l’edifici Son Lledó, i els serveis administratius dels edificis Guillem Cifre de Colonya i Melchor Gaspar de Jovellanos estaran oberts per a l’atenció al públic amb cita prèvia de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores, i els dijous de 16 a 18 hores. Durant el mes d’agost, el campus romandrà tancat. No obstant això, del 1r al 5 d’agost i del 29 al 31 d’agost, els serveis administratius faran suport a la matrícula i atendran amb cita prèvia presencialment a l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda de 8 a 15 hores (mapa dels edificis del campus).

Llistes d’admesos

S’ha de tenir en compte que ni la primera llista ni les successives són definitives, ja que durant els mesos de juliol i setembre van sortint diverses llistes d’admesos que modifiquen a la baixa les notes de tall per accedir als estudis de grau. La publicació de cada nova llista d’admesos obre un nou termini de matrícula per als alumnes acceptats. Així, durant el mes de juliol, està previst que es puguin matricular els alumnes de la primera, segona i tercera llista d’admesos.

Després de la tercera llista d’admesos, la UIB intentarà assignar plaça a les persones que no n’hagin obtengut en la seva primera preferència, mitjançant processos d’adjudicació amb les vacants que hagin quedat després de cada termini de matrícula. Les llistes d’admesos d’aquestes adjudicacions es diuen «llistes de resultes», de les quals està previst que sortiran fins a sis, els dies 2 i 5 d’agost i 6, 12, 15 i 20 de setembre.

Per la seva part, el període de matrícula de continuació d’estudis per a l’any acadèmic 2022-23 serà del 1r al 8 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.