algo de nubes
  • Màx: 14.33°
  • Mín: 7.77°
14°

Els aeroports de les Balears operen més vols aquest cap de setmana que abans de la pandèmia

Els aeroports de les Balears operen des d'aquest divendres fins aquest diumenge un total de 4.711 vols, de manera que superen en operacions el mateix cap de setmana de 2019, any previ a la pandèmia, quan hi va haver 4.628 vols.

Així, l'aeroport de Palma serà el que més vols operi aquest cap de setmana, amb un total de 2.095 (676 estatals i 2.229 internacionals); seguit de l'aeroport d'Eivissa, amb 1.243 vols (386 estatals i 857 internacionals), i el de Menorca, amb 563 (262 estatals i 301 internacionals).

Ja dilluns, l'aeroport de Son Santjoan operarà 218 vols estatals i 649 internacionals; el d'Eivissa, 115 estatals i 257 internacionals; i el de Menorca, 83 estatals i 68 internacionals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Som una de les seves mines, fa dervers d'un any
El que importa és que las comunitats que son monolingües del Castellà, per donar una referència, no els falti de res i que no s'hagin d'esforçar-se per assolir-ho.
Perque aquest mateix ministeri del que depèn AENA, que se nega a ocupar-se de netejar els llits dels torrents de les Illes Balears, se preoocupi per subvencionar les neteges dels d'aquestes altres comunitat millor valorades, mitjançant confederacions hidrogràfiques i que ho faci amb els doblers que ha tret destrossant, contaminant i carregant-se el nostre patrimoni natural i històric-arqueològic, és una selvatjada monumental que ens hauria de dur a tots devant de la seu del Ministerio de Fomento, perque he esmentat només a negativa a la neteja dels nostres torrents, però aquest exemple és només una injustícia entre moltes més que ens estan fent.
Ens desballesten les nostres illes per deixar bé les comunitats forasteres, però encara en hi ha que defensen aquestes injustícies i ens tracten a noltros de degenerats. I molts d'aquests que defensen la nostra destrucció son gent nostra.
Aqui no ens salvarem.a menys que els nostres aeroports i ports els administrem noltros, malgrat que la pertenència d'squestsa l'Estat ho digui la Constituciô Espanyola, aquesta mateixa que reformen i canvien quan convé als que comanden, fet que demostra que no és més que un contracte al que se li poden canviar les clàusules i adaptar-lo als temps.
Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
Es major nombre absolut de vols el té Mallorca, d’acord, però mirant ses xifres relatives, ses que importen en definitiva, es veu que és Eivissa qui té ses dades més escandaloses
Valoració:1menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Despres vas a Santander per posar un exemple i tenen un aeroport d'una sola terminal petita i pistes per pocs avions.

El problema principal que tenim és aquest aeroport gegant, mai s'hauria d'haver deixat ampliar com si fos el d'una gran ciutat.

Per no parlar de que se va construir damunt un jaciment arqueològic dels més grans de mallorca, i no varen no donar temps a fer una excavació en condicions, i tanmateix despres varen estar anys sense fer servir la pista nova i el jaciment esclafat per sempre.
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Què esperes tu a començar la revolta?
Valoració:-4menosmas
Per quin oi!, fa dervers d'un any
quin oi!
Valoració:8menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any
I les depuradores a vessar ... som un poble colonitzat on només interessa el benefici d'AENA i dels especuladors.
Cal una revolta de la gent si no volem que Mallorca acabi essent pitjor que una soll de porcs.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente